fl stüdyoda kaliteli ve yüksekk ses kaydı..

FL Studio içinde fl stüdyoda kaliteli ve yüksekk ses kaydı.. konusu, çok değerli müziğe gönül veren sayın arkadaşlar ve keyfi müzik yetkililerine saygılarımla....ben metin söz ve müzik yapıyorum benim sizden çok önemli bir ricam olucak ..sorunum şu .......ben fl stüdyoda yaptığım ...

Sponsorlu Bağlantılar

Bu sayfada toplam 3 sonuçtan 1 ile 3 arası mesajlar gösteriliyor.

Konu: fl stüdyoda kaliteli ve yüksekk ses kaydı..


  1. #1

    Standart fl stüdyoda kaliteli ve yüksekk ses kaydı..

    Sponsorlu Bağlantılar


    çok değerli müziğe gönül veren sayın arkadaşlar ve keyfi müzik yetkililerine saygılarımla....ben metin söz ve müzik yapıyorum benim sizden çok önemli bir ricam olucak ..sorunum şu .......ben fl stüdyoda yaptığım söz müzik ve okuma bitince you tube a yüklediğimde ses normalinden düşük cıkılyor ve bazı radyolarda da yayınlandığında normal sarkılardan dah düşük seviyede kalıyor ve gerçekten beni cok sıkan bir durum haline geldi ..cok cok rica ediyorum bilen degerli müzik arkadaşlarım yardım ederse cok sevineceğim...saygıarımla..allah her konuda yardımcınız olsun dileklerimle..

  2. #2
    alto - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    alto isimli Üye şimdilik offline konumundadır Moderator

    Standart Cevap: fl stüdyoda kaliteli ve yüksekk ses kaydı..

    KeyfiMuzik.Net - Müzisyen Forumları

  3. #3
    hamzadost19 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    hamzadost19 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Keyfi Gold Üye

    Standart Cevap: fl stüdyoda kaliteli ve yüksekk ses kaydı..

    metin kardeşim en basit yolu,master kanalın ses desibeline bak ışıklar yukarı aşşağı vurur oradan sesin db değerini gör 0 dan aşşaığıda kalıyordur mutemelen master kanala bir limiter plugin aç.ve play de master kanala açtığın limiterden gain'i aç sevye 0 dan aşşaıda kalmayacak şekilde gain'i açmaya devam et, seni yanıltan kulaklıktan veya ses sisteminden vs. ne kullanıyorsan gelen sesi baz aman oluyor,bakman gereken yer, her zaman master kanalın ses db'si olmalı,bilgisayardan çıkan yada bir şekilde ses sistemi kulaklık dan duyduğun ses değil.


Kullanıcılar bu sayfayı şu kelimelerle buldu:

fl stüdyoda kaliteli ve yüksekk ses kaydı..
Müzisyen ilanları

Benzer Konular

  1. Kaliteli bir ses kaydı alamıyorum nasıl alabilirim yardım edin ?Kaliteli bir ses kaydı alamıyorum nasıl alabilirim yardım edin ?

    BENDE BLUE YETİ USB MİKROFON VAR AMA.... http://www.youtube.com/watch?v=X3uCl-b0vm4 ŞUNUN KADAR KALİTELİ BİR SES KAYDI ALAMIYORUM NASIL ALABİLİRİM YARDIM EDİN ? HARİCİ BİR SES KARTIMI KULLANIYOR ACABA BİRDE BEN KAYIT ALIRKEN ARKADAN BİP SESİ GELİYOR NASIL YAPACAĞIM LÜTFEN YARDIM EDİN.
  2. cubase vokal kaydı kaliteli olması için hangi ayarlar yada neler yapılır????cubase vokal kaydı kaliteli olması için hangi ayarlar yada neler yapılır????

    ses kartım ve studyo kaydı için condenser mikrofonum herseyım tamam ama ses çok basit normal bilgisayar mikrofonoyla söylemiş gibi çıkıyo, şarkımın alt yapısını herseyını tek tek yaptım ugrastım on numara oldu fakat söylediğimde ses cok geri planda kalıyor??neden olabilir.??
  3. Kaliteli bir ses kaydı için gerekli olan şeyler nedir?Kaliteli bir ses kaydı için gerekli olan şeyler nedir?

    Selamün Aleyküm Arkadaşlar; Ben bu videolardaki ses kalitesinde videolar çekmek istiyorum. Acaba bu kadar kaliteli bir çekim için nasıl bir ekipman gereklidir? (Bu arkadaş MXL 990 kullanıyor.) Bende Gold Audio GM 820 mikrofon var. Fakat ses çok parazitli geliyor. Bu mikrofon ile bu videolardaki ses kalitesini alabilir miyim? Daha gerekli olan şeyler var mıdır?
  4. Kaliteli ses kaydı nasıl alınırKaliteli ses kaydı nasıl alınır

    arkadaslar ben samson c01 microfonn kullanıorum seskartı nio 2/4 war ama yeterınce kaliteli kayıt alamıorum .. kayıt tam olarak nasıl alınıo ? ilk sozler sonra beatimi koyuyoruz yoksa :S ?
  5. T.c electronic konnetk 6 ses kartı akustik yalıtımlı stüdyoda vokal kaydı verimi?T.c electronic konnetk 6 ses kartı akustik yalıtımlı stüdyoda vokal kaydı verimi?

    Behringer B-1 mikrofonum var ve t.c electronic konnetk 6 ses kartı almayı düşünüyorum sizce akustik yalıtımlı stüdyoda vokal kaydı verimli olur mu ? ve ayrı olarak 300 400 liralık bi harici preamp arıyorum önerileriniz neler? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
Konu Puanlaması 5 üzerinden | Toplam : 0 kişi