piano roll da notalar nasıl sabitlenir yardım ?

FL Studio içinde piano roll da notalar nasıl sabitlenir yardım ? konusu, piano roll da notalar bazen tam cizginin yanına denk gelmiyor..bunları nasıl sabit hale getirebiliriz yardım ederseniz sevinirim.....

Sponsorlu Bağlantılar

Bu sayfada toplam 3 sonuçtan 1 ile 3 arası mesajlar gösteriliyor.

Konu: piano roll da notalar nasıl sabitlenir yardım ?


  1. #1
    MLHDZDR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    MLHDZDR isimli Üye şimdilik offline konumundadır Katılımcı Üye

    Standart piano roll da notalar nasıl sabitlenir yardım ?

    Sponsorlu Bağlantılar


    piano roll da notalar bazen tam cizginin yanına denk gelmiyor..bunları nasıl sabit hale getirebiliriz yardım ederseniz sevinirim..

  2. #2
    solarsonic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    solarsonic isimli Üye şimdilik offline konumundadır Keyfi Gold Üye

    Standart Cevap: piano roll da notalar nasıl sabitlenir yardım ?

    Quantize yapabilirsiniz.

  3. #3
    kazem___ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    kazem___ isimli Üye şimdilik offline konumundadır Keyfi Silver Üye

    Standart Cevap: piano roll da notalar nasıl sabitlenir yardım ?

    notaları yazdıktan sonra (alt+Q) basarak arkadasında dedıgı gıbı Quantize yapabilirsin ..


Kullanıcılar bu sayfayı şu kelimelerle buldu:

armonio notalari, fl studio nota yazma, fl studio 10 nota yazma, piano notalar, fl studio piano nota çıkarma, piano roll istedigim gibi, fl studio da piano roll de yazma, vbülten forum sitesınde konuyu nasıl sabitlenir, saki nasil notalanir, piano roll fl studio 10 keyboard nasıl, fl studio 10 akor çıkarmak, piano roll ile nota çıkarma, syafama başka bir sayfayı nasıl getirebilirim, notaları tam basma fl studio, fl studio klavye notaları
Müzisyen ilanları

Benzer Konular

  1. Enstrümanı nasıl Piano Roll'a Aktarmadan Klavyeden çalıp kullanabilirim?Enstrümanı nasıl Piano Roll'a Aktarmadan Klavyeden çalıp kullanabilirim?

    Merhabalar, Ben FL de klavyeyle bi enstrüman çalarken notaları Piano Roll a yazmadan klavyeden çalıp bu çaldığım müziği nasıl kaydedip kullanabilirim şarkıyı klavyeyle çalıyorum ama piano roll da istediğim gibi ayarlayamıyorum,piano rolla aktarmadan klavyeden çalıp o şekilde kullanmak istiyorum.. yardımcı olursanız sevinirim Şimdiden Teşekkürler İyi Forumlar..
  2. Piano Roll yardım...Piano Roll yardım...

    Merhaba arkadaşlar. Fl Studio'da notaları kendim yazmak istiyorum ama klavyede tuşlara bastığım zaman piano rollda nota eklenmiyor. Nasıl olucak o iş ? Klavyeden nota yazmak istiyorum kısaca anlatabilir misiniz ?
  3. Piano Roll Yardım ...Piano Roll Yardım ...

    Merhaba Arkadaşlar . Org'umu Pc'nin Ses Kartına Direk Bağladım . Fl Studio'da Kayıt Yapıyorum . Ses Gayet Güzel Geliyor . Fakat Kayıt Ettiğim Şeyleri Piano Roll Olarak Kayıt Edemiyorum . Piano roll Ekranını Açtığımda Org'un Tuşlarına Bastığımda Ekrandaki Notalar Hareket Etmiyor Ses gelmiyor . Yardım Edin Lütfen ... - - - Güncellendi - - - Yardımmmm Lütfen .
  4. Edirol Orchestral VSTİ si'ni Piano Roll'de nasıl kullanabilirim ?Edirol Orchestral VSTİ si'ni Piano Roll'de nasıl kullanabilirim ?

    Arkadaşlar vsti yi açınca böyle bir arayüz geliyor karşıma.. Buradan istediğim ensturmanı seçip piano roll de nota yazmak istiyorum fakat nasıl aktarabileceğim konusunda bir fikrim yok.. Örneğin "Timpani" adlı sesi piano roll e aktarmak ve oradan nota yazmak için ne yapmalıyım ? Vst ler hakkında pek fazla bilgim olmadığı için yardımınızı istiyorum.. Şimdiden teşekkürler..
  5. Piano Roll Kullanımı YardımPiano Roll Kullanımı Yardım

    Arkadaşlar piano roll'un kullanımında notalar üzerine uygulayabileceğimiz ne gibi özellikler vardır yardımcı olur musunuz ? Mesela slide/vibrato/dead/muted notaları piano roll ile çaldıramaz mıyız ?
Konu Puanlaması 5 üzerinden | Toplam : 0 kişi