Bilgisayar klavyesini MIDI klavye olarak kullanmak

FL Studio içinde Bilgisayar klavyesini MIDI klavye olarak kullanmak konusu, Merhaba arkadaşlar, foruma yeni katıldım. Öncelikle hepinizi selamlarım. Sizlere bir sorum olacaktı. İnternette epey aradığım ve cevabını bulamadığım bir sorunum var. Sorun şudur ki; ben kayıt işlerinde Reaper programını kullanıyorum ...

Sponsorlu Bağlantılar

Bu sayfada toplam 4 sonuçtan 1 ile 4 arası mesajlar gösteriliyor.
Beğeni Listesi1Beğeni
  • 1 Yazan : DJ_CrAzY43

Konu: Bilgisayar klavyesini MIDI klavye olarak kullanmak


  1. #1
    efejohnny - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    efejohnny isimli Üye şimdilik offline konumundadır Yeni Üye

    Standart Bilgisayar klavyesini MIDI klavye olarak kullanmak

    Sponsorlu Bağlantılar


    Merhaba arkadaşlar,

    foruma yeni katıldım. Öncelikle hepinizi selamlarım. Sizlere bir sorum olacaktı. İnternette epey aradığım ve cevabını bulamadığım bir sorunum var. Sorun şudur ki; ben kayıt işlerinde Reaper programını kullanıyorum ve açıkcası soracağım sorunun çözümünü orada bulamadım. Eğer fl studioda bu işi bilen varsa ve anlatırsa çok memnun olurum. Benim ekstra midi klavyem yok ve şuanda bilgisayarımın klavyesiyle bu işi yaparak elimdeki vst drum pluginleriyle davul kaydetmek istiyorum. Mouse ile kaydediyordum ama gerçekten çok uğraştırıcı ve zor oluyor. Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar varsa çok memnun olurum.

  2. #2
    efejohnny - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    efejohnny isimli Üye şimdilik offline konumundadır Yeni Üye

    Standart Cevap: Bilgisayar klavyesini MIDI klavye olarak kullanmak

    Arkadaşlar fikir alabileceğim yok mudur?

  3. #3
    DJ_CrAzY43 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    DJ_CrAzY43 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Keyfi Platin Üye

    Cevap: Bilgisayar klavyesini MIDI klavye olarak kullanmak

    Bilgisayar klavyesini MIDI klavye olarak kullanmak-fl_studio_8_01.jpg

    FL Studio'da bu tarz bişey mümkün.Programın ilk kurulumu ile bu özelliği kullanmaya başlayabiliyosunuz zaten.Eğer kullanamıyorsanız da üstteki resimdeki küçük butona tıkladığınızda klavyeyi aktif hale getirebilirsiniz.
    ahmetsaral bunu beğendi.

  4. #4
    rifgi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    rifgi isimli Üye şimdilik offline konumundadır Yeni Üye

    Standart Cevap: Bilgisayar klavyesini MIDI klavye olarak kullanmak

    kardeşim Allah razı olsun ya. ne kadar aradım abuk subuk bi sürü şey yazmışlar bu kadar kolaymış meğer. çok sağolasın.


Kullanıcılar bu sayfayı şu kelimelerle buldu:

bilgisayar klavyesini midi klavye olarak kullanma, klavyeyi midi olarak kullanma, midi klavye programları, fl studio bilgisayar klavyesi, bilgisayar klavyesini midi klavye olarak kullanmak, normal klavyeyi midi klavye olarak kullanma fl studio, klavyeyi midi klavye olarak kullanma, pc klavyesini midi klavye olarak kullanma, midi klavyeli pc klavye
Müzisyen ilanları

Benzer Konular

  1. Evimde kullanmak için midi klavye ve ses kartı almaya karar verdim. Tavsiyeleriniz?Evimde kullanmak için midi klavye ve ses kartı almaya karar verdim. Tavsiyeleriniz?

    Evimde kullanmak için midi klavye ve ses kartı almaya karar verdim bütcemde 800 850 tl civarında düşündüğüm ekipmanlar roland uca 33 tri ses kartı samson carbon 49 midi klavye ve ayrıca akai lpd 8 pad alacaktım ama bi kararsızlığa düştüm sizce bu ekipmanlar nasıl ya da önerebileceğiniz ekipmanlar neler ?
  2. klavyeyi midi klavye olarak kullanma!!!klavyeyi midi klavye olarak kullanma!!!

    arkadaşlar gerekli bütün progamları indirdim ama olmadı fl de ayarlarını yapmak gerek ama bulamadım acil yardım edin çok rica edicem.
  3. Pc Klavyemi Midi Klavye Olarak kullanmak istiyorumPc Klavyemi Midi Klavye Olarak kullanmak istiyorum

    İnternette pc klavyesinin midi klavye olarak kullanılabildiğine dair yazılar vardı ama orda kullanılan program Reason'dı. Ben Cubase' de pc klavyemi midi klavye olarak nasıl kullanabilirim acaba?
  4. bilgisayar için midi klavye (tavsiye isteği)bilgisayar için midi klavye (tavsiye isteği)

    cubase de midi vsti leri mouse ile yazmak çok zor oluyor. canlı bir klavye ile çalmak ve kaydetmek istiyorum. aradığım cihaz sanırım midi controller, fakat emin değilim. benim aradığım şey sadece bilgisayarla çalışmak için, fazlası gereksiz benim için. bu forum bana çok faydalı oldu, o yüzden danışmak için direk burası geldi aklıma yine. sizlerden istediğim, bana aradığım cihazın türünü söylemeniz. ve tavsiyede bulunmanız. bütçe durumum...
Konu Puanlaması 5 üzerinden | Toplam : 0 kişi