aynen hocam bana bağlamayla çaldığım midi kaydı versin ben ona başka müzik aleti atayım , veya fl de açtığım kemanı bağlamayla çalıp kaydedeyim istiyorum hocam , aynı orgu usb midiyle bağladığıız gibi bağlamayıda o şekilde kullanmak istiyorum.. internette bağlamayla elektro gitar çalan , keman çalan klarnet çalaları gördüm baya güzel olmuş ama ben bunu nasıl yaparım onu bilmiyorum .yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederim hocam.
bağlama bilgisayara bağlanıyor fl studıo da kullanılıyor ama nelerin gerektiğini biliyorum isimlerini bilmediğim için ufak bir araştırma yaptım

kardeşim bu videoda adam söylüyor alman gerektiğini ama jakmı cakmı her neyse mıdı usb olanını al bağlamaya gelen jak kasaya giden mıdı usb bir arkadaşım bu aletleri satan yerden aldı o mıdı klavye kullanmıyor enstrumanı fl bağlayıp kayıt yapıyordu. Kolay bulunan bişey istanbuldaysan kolayca bulrsun.

https://youtu.be/brajHnGEiE0