New age müziğin duayenlerinden Yanni, 8 Mayıs'ta İstanbul’da sahne alacak.

Kültürler ve türler arası bir sentez yaratarak yepyeni bir ses yakalayan, hem besteleri hem de çok sesli performanslarıyla müzik dünyasına adına yazdıran efsanevi Müzisyen Yanni, unutulmaz konserlerinden biri için İstanbul'a geliyor.


2 kez Grammy’e aday gösterilen Yanni, 'Live At The Acropolis' konseri ve bu konserin kayıtlarından oluşan albümüyle hem ticari hem de müzikal açıdan kariyerinin en büyük başarılarından birini elde etti ve dünya çapında hayranları olan bir Müzisyen haline geldi.

2011 yılında 16. stüdyo albümü 'Truth of Touch'ı yayınlayan başarılı sanatçı, sınırların, dillerin ve kültürlerin ötesine müziği aracılığıyla geçmeyi başardı ve bu sayede her yerden hayranları arasında bir bağ kurdu.

Nisan 2014’de çıkan son albümü 'INSPIRATO’da Placido Domingo, Katherine Jenkins, Russell Watson gibi dünyaca ünlü seslerin eşliğinde müzikleri ile dinleyenlerini yeniden büyülemeyi başaran sanatçı, 8 Mayıs’ta Radyo Voyage, Kral Pop TV, Kral Word katkıları ile Ülker Sports Arena’da sahne alacak.

Konserin biletleri biletix.com’da.

Kaynak...