Sosyal Medya Platformlarında Tiktok gibi YouTube gibi Smule gibi yerlerde bireysel Solist veya enstrümanist performansı yapan canlı performans sergileyen arkadaşlar için bir çalışma başlattık.
Bu bir reklam değildir.
Smulede Tiktokta bişeyler kaydetmek istiyor canlı yayın yapmak eğlenmek istiyorsunuz fakat aradığınız Müziği bulamıyorsunuz Ses tonunuza uymayan üstelik herkesin okuduğu ucuz karaokelere okumak zorundamı kalıyorsunuz.
Size özel Ses tonunuza Uygun sizin seçeceğiniz enstrümanlarla ve sizin tarzınızda Smule alt yapısı hazırlayalım istermisiniz Tecrübeli ve Geniş Müzisyen Ekibimiz ile evindende Olsa bişeyler yapmak isteyenler için
Böyle bir Hizmet Sunmaya karar verdik alt yapılar ücretli ve kişiye özel olup her tarz ve türden olabilir kendinize Ait şarkı sözleriniz veya besteniz Varsa bunlarıda pilot olarak aranje edip online olarak teslim ediyoruz .
Ayrıca Yaptığımız Sıfır Demo eserlerin Deşifresi örnek okumaları için Yeni sesler arıyoruz.Sıfır eser okumak zor olsada bilindik eserlere göre avantajı vardır.Eserin sizinle özdeşleşmesi ihtimali yüksektir.
Oysaki daha önce başka bir şarkıcının okuduğu Eseri siz ondan daha iyide okusanız size o performansın manevî getirisi olmayacaktır.o şarkı yine meşhur olduğu kişi ile anılacaktır.
Yaptığımız Sıfır eserlerin okumaları *Ücretsizdir*
Yalnız başvurular arasından seçim yapılacaktır.
*Piyasa eserleri özel alt yapı
*Sıfır Eser Beste Aranjesi
*Ücretsiz Beste okuması
Konularında bilgi
Almak ve
Detaylar için
[email]marslan2702@gmail.com[/email
WhatsApp iletişim > https://api.whatsapp.com/send/?phone=05435928391&text&type=phone_number&app_abse nt=0
Murat Arslan
#smulealtyapı#tiltokaltyapı#smulekaraoke#tiktokkar eoke
Yaptığımız bazı çalışmaları YouTube kanalımızdan bakabilirsiniz
https://youtube.com/@MURATARSLAN1
Facebooktaki Alt Yapı ve müzik demolarini inceleyip hakkımızda fikir edinebilirsiniz
https://fb.watch/i4Pe6rOuP9/

Smule linkimiz
https://www.smule.com/MuratArslan67