arkadaslar benim bildigim ram yanmasi eyerki yüklediginiz sampel ler 64 mb yi gecerse gerceklesiyor set yüklemekle degil.
benim sadece size tavsiyem herhangi bir setin pcm bölümüne ilk bakin 64 dün üzerindeyse yükleme gerceklestirmeyin.
ayrica herhangi bir seti bide virus taramasi yapin.
dünyada ne insanlar var ki herseyi sahtekarlikkla kazanmaya calisiyorlar, pa800 piyasaya ilk ciktiginda hic kimse böyle ram setten yanar diye söylemiyordu ayrica sayin Müzisyen arkadaslarim inaninki mutlaka ücretsiz setlerde cok harika ve bizlerin isine fazlasiyal yetecek kadar ritmler sesler var zaten eyer bir ünlü sanatciyla (bület ersoy v.s) program yapiyorsaniz ozaman pa800 degil komple orkestra lazim. o gibi sanatcilarla piyasaya tek pa800 zaten cikamasiniz ve onlar zaten cikmaz.
ben cok setleri inceledim hemen hemen hepsi birbirine yakin setler, bize sürekli gereken ritimler setlerde var inanin buna ben besbur kardesimin tesekürler eder, setini yüklemisim sette hersey mevcut.
pa800 ram yanma olayina bende setlerden geldigine inanmiyorum sadece setteki pcm ramin 64 degilde 127 olursa yakabilecegine inaniyorum dedigim gibi setide yüklemeden virus scan yapin yani tarama yapin

saygilarimla