pa 800 ritim yer değiştirme

Korg Klavyeler içinde pa 800 ritim yer değiştirme konusu, arkadaşlar hiçbir forum ve hiçbir kişibuna cevap yazmıyor soru şu: fabrika ritimlerinin olduğu bölümdeki boş yerlere user ritimleri nasıl atılır.....yorum yazarken sallamasyon cevaplar yazmayın emin değilseniz; Biliyorsanız konuyu, öyle yorum ...

Sponsorlu Bağlantılar

Bu sayfada toplam 2 sonuçtan 1 ile 2 arası mesajlar gösteriliyor.

Konu: pa 800 ritim yer değiştirme


  1. #1

    Standart pa 800 ritim yer değiştirme

    Sponsorlu Bağlantılar


    arkadaşlar hiçbir forum ve hiçbir kişibuna cevap yazmıyor soru şu: fabrika ritimlerinin olduğu bölümdeki boş yerlere user ritimleri nasıl atılır.....yorum yazarken sallamasyon cevaplar yazmayın emin değilseniz; Biliyorsanız konuyu, öyle yorum yazın cevabınızı mümkünse

  2. #2
    murat131 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    murat131 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Keyfi Platin Üye

    Standart Cevap: pa 800 ritim yer değiştirme

    Selam kardeşim senin sorunun cevabı ilk önce MEDİA tuşuna bas sonra açılan ekranda Preferences yazısına bas açılan ekranda factory styl and pad protect işaretini kaldır hepsi bu kadar kolay gelsin.


Kullanıcılar bu sayfayı şu kelimelerle buldu:

pa 800 ritim yer değiştirme
Müzisyen ilanları

Benzer Konular

  1. karar sesi değiştirmekarar sesi değiştirme

    arkadaşlar fl stüdyoda sade tek karar sesli komalı sesler var bunları farklı seslerde çalabilmeyi veya kısa yoldan transpoze etmeyi adım adım anlatırsanız sevinirim şimdiden teşekkürler iyi çalışmalar
  2. Başlagıç notası değiştirmeBaşlagıç notası değiştirme

    Merhaba.Ben FL studio-da Başlagıç notasını değiştirmek istiyorum.Mesala C5-Do notası Q tuşunda ise ben C6-Do notasını Q tuşuna ayarlamak istiyorum lütfen yardımcı olursanız sevinirim.
  3. Pa80 kit değiştirme sorunuPa80 kit değiştirme sorunu

    pa80 de drum kitleri değiştirdiğimde kaydet diyorum kaydediyor. ama sonra ritm yine eski kitlerle çalıyor. forumda bi kaç tane konuya baktım ama hiçbir cevap bulamadım yardımcı olabilecek arkadaşlar varmı bu konuda????
  4. Mixcraft ta ses değiştirme yapamıyorumMixcraft ta ses değiştirme yapamıyorum

    Home Stüdyo kurdum ama , sesim ince olduğu için kayıtlar o kadar iyi çıkmıyor mixcraft ta sesi nasıl kalınlaştırırız , ayrıca mixer sesi kalınlaştırıp inceltmeye yarıyor bildiğim kadarıyla ama mixer sesimi kalınlaştırmıyor hep aynı çıkıyor sanki şarkı işine yeni başladığım için pek birşey bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar :)
  5. PA2x Variation değiştirmePA2x Variation değiştirme

    Arkadaşlar örnek Rock 1 style'ının Variation 1 ini Rock 2 nin Variation 4üne 2 katı hızında yani diyelim 120 olan tempoyu variation 4'e 240 atamak istiyorum yapabilirmiyim yardımcı olurmusunuz :confused:
Konu Puanlaması 5 üzerinden | Toplam : 0 kişi