Sponsorlu Bağlantılar

gunnerg ve motombo arasında konuşma

6 Ziyaretci Mesajı

  1. offfff usta bu deseferde fl üzerinde ses çıkmıyo cubase hiç görmüyo zaten okadar uraştık indirirken bi yardım ette kullanablilelim lütfen şimdiden teş.
  2. tamam kardeş ne yaptığımı anlamadım ama yanlışlıkla *****ledim :P paylaşım için tnx
  3. slm kardeşim EWQL.Hardcore.Bass kurdum *****lemeyi bir türlü beceremiyorum lütfen yardım edermisin
  4. Dostum EastWest Vapor VSTi nin son link çalışmıyo ****** sanırım son link eğer ****** ise link i yenilersen sevinirim şimdiden teş.
  5. slm kardeşim yine ben sana bişe daha sorucam indirdirdiğim sample tank ses bankası paketlerinin bazılarını demon toolsta açamıyorum acaba dosyalar rapidde bozulmuş olabilirmi veya eksik geliyo olabilirlermi çünkü 8 paket indirdiysem bunların sadece 4 tanesini açabildim rardan çıkardığım her dosyanın içinden cue ve bın dosyalrı çıkıyo benim açamadığım dosyaların cue dosyaları hep eksikti acaba bu dediklerimden kaynaklanıyo olabilirmi? şimdiden teşekkür ettim .......
  6. slm arkadaşım The ExpansionTank Serisini indiriyorum öncelikle paylaşımın için teşekkürler fakat indirdiğim rarların içinden çıkan dosyaları sample tanka tanıtamıyorum dosyların formatlarını tanımıyor (sampletank 2 kullanıyorum ) yardımcı olursan çok sevinirim teşekkürler.
Toplam 6 ziyaretçi mesajından 1 - 6 arası sonuçlar gösteriliyor.