Sponsorlu Bağlantılar

TaLoS ve Spes61 arasında konuşma

5 Ziyaretci Mesajı

  1. Gerek yok.
  2. Talos ama dedklern guzelde asil ogrenmek istedigim g-track alirsam yanina ses karti yada preamp almak zorundamiyim yoksa gtracki direk pcye takip sadece onla kayita baslaya blrmiyin dedigim ekipmanlara ihtiyac varmi yok mu ?
  3. TaLoS & Dilefruz & Snacroz - Beni Unutma | Facebook Bu kaydı tamamen g-track ile aldık. parasına göre fazlasıyla iş yapacak bir Mikrofon. nt1a + ses kartı almaya kalksan 800-900 lira tutacak. ne alırsan al mixer alma abim. Mixer vokal kaydı için en gereksiz ekipmandır. Bu kalite benim için yeterli diyorsan fazla da bütçen yoksa al g-track işini fazlasıyla görür.
  4. TaLoS & Dilefruz & Snacroz - Beni Unutma | Facebook Bu kaydı tamamen g-track ile aldık. parasına göre fazlasıyla iş yapacak bir Mikrofon. nt1a + ses kartı almaya kalksan 800-900 lira tutacak. ne alırsan al mixer alma abim. Mixer vokal kaydı için en gereksiz ekipmandır. Bu kalite benim için yeterli diyorsan fazla da bütçen yoksa al g-track işini fazlasıyla görür.
  5. Abi .
    Tarzim rap odamda kabinim var ses yalitimim var kabin icinde ..
    Abi ..
    Samson g-track alsam ayriyetten ses karti almama preamp almama gerek varmi ? Yoksa direk g-tracki takip pcye kayda girebilirmiyim ?

    Yosa abi nt1a alsam mixer ses karti preamp alsam nt1ada seskarti varsa mixere gerek varmi abi ?

    Yoksa g-track gercekten iyiyse abi ve birsey gerektirmiyosa yaninda ses karti preamp g-track alcam abi ..

    Gtrack iyimi ve yaninda ne gerektiriyor abi ? Saygilar ..
Toplam 5 ziyaretçi mesajından 1 - 5 arası sonuçlar gösteriliyor.