Sponsorlu Bağlantılar

@ydıns ve sarimurat1 arasında konuşma

4 Ziyaretci Mesajı

  1. sana sadece bunları söyleyebilirim çünki ticaretle uğraştığım için daha detaylı yazmaya zamanım yok. Birde ne olursa olsun illaki görerek tatbik etmek çok daha faydalı teorik olarak bi yerde takılıyorsun. GOOGLE yaz set nasıl yapılır diye anlattığım yada bu işi bilenlerin anlattığı sitelerde yazılar var onlara illaki denk geleceksin teşekkür ederim tekrar.
  2. çünki ,CUBASE programının perfonmanslı olması için onlara ihtiyaç var.Lopları cubasede hazırlayıp sonra 2x'e atıyorum ve bu işi defalarca tekrar ediyorum. nedeni ise; pa 2x in polifoni değerleri kullandığım looplar için yetersiz kalabiliyor maestering için konuşuyorum tonlar farklı çıkabiliyor. uzun lafın kısası beni bağışla hatam varsa çünki net olmayı seviyorum.
  3. Selam kardeşim çok teşekkür ediyorum ilgine. Çoğunun sandığı gibi set yapmak basit değil tam tersine tüm zamanını ayırıp kendini herşeyden asimile edip hayatla bağlantını kopartacak bir iş. Set yapmak için önce zamanın olacak sonra diğer ekipmanlar. Ben hemen hemen çıkan tüm loop ve vst plugin cd lerine sahip olmaya çalışıyorum onlarsız olmuyor.
  4. HOCAM MRB.SİZİ COK YAKINDAN TAKİP EDİYORUM.GEREK USTALIGINIZ VE OLAYLARA YAKLASIMLARINIZ BENİ SİZE HAYRAN BIRAKTI..PA 2X VE TRİTON LE KULLANIYORUM.Korg DA YENİYİM BU İŞİ YAPTIGIM SÜRECE İLK Roland DAHA SONRA GECEN YILA KADARDA Ketron KULLANDIM.O YÜZDEN BİRAZ KORGUN MANTALİTESİNE UZAGIM BANA YARDIMCI OLURSANIZ ŞİMDİDEN TESEKKÜR EDERİM.BANA PA 2X TE NASIL SET OLUSTURABİLECEGİMİ VE OLAYA PC DEN NASIL HAKİM OLACAGIMI VE HANGİ PRG.. BUNUN YAPILABİLDİĞİNİ YAZARSANIZ SEVİNİRİM.SAYGILAR
Toplam 4 ziyaretçi mesajından 1 - 4 arası sonuçlar gösteriliyor.