Sponsorlu Bağlantılar

addo ve @ydıns arasında konuşma

2 Ziyaretci Mesajı

  1. merhaba abicim. söylediklerinde haklılık oranın çok yüksek . ritmleri tek tek beğenerek alma fikri çok güzel inanılmaz hoşuma gitti. kendim için konuşuyorum yaptığım işlerden sadece hayır duası alıyorum arkadaşların kullandıkları aletlerde ritm sıkıntısı yaşadığını biliyorum yapılması gerekende dediğin gibi ritmlerin tüm varyasyonlarını,ataklarını ve diğerlerini dinliyebileceğimiz demolar olması lazım o şler için zamana ihtiyaç var sanıldığı gibi kolay değil. ben onu karşılık almasam yada alamasamda yapmak isterim ama benim asıl işim ticaret. çok sorumluluğum var akşamlarıda çalıyorum bi görsen telaştan yemek yiyemediğim zamanlar oluyor. Bu konuyu yazdım kafama zaman içerisinde bunu gerçekleştireceğim ama zaman lazım. pa 55 te loop okumuyor yada sınırlı okuyor sanırım onu tam araştır. arap ritmler benimde hoşuma gidiyor sete zamansızlıktan ötürü atamadığım inanılmaz araplar var önümüzdeki zamanlarda yapıcam ama şimdilik malesef abim sana yardım edemiyeceğim özür
  2. selamlar aydın abi.
    sitedeki çoğu yazılarınızı okumaya çalıstım. set konusu vardı. ben diyorum ki. elinizde iyi olduğunuza inandığınız nevalenin. mutlaka bir demosunu olusturup insanların beğenisine açmak gerek. ve bunu sonucunda herkesin beğenisi farklıdır. beğenen istediği seti ücretli ise ücreti ile yada nasıl sa öyle temin etsin. avrupalı cihaz yapıyor ritm bulana kadar canımız çıkıyor. birbirimize yardımcı olmalıyız.. ama makul olmalı . yani bir rit atıyorum 3 lira olursa. adam 50 liraya işi kotarabilsin anlıyormusunuz. insanların tek ter ritmleri seçebilmesi lazım. paket halinde çalısmalar olmuyor. örnek. ben arap ritmlerini çok severim . ritm benim için araptır. çok deli arap ritmleri olmalı. bakıyorum adam 2/4 bulamadım diye yırtınıyor. anlayamıyorum. demolardan tek tek istediğim ritmi seçip kendi tercihimi kendim yapabilmeliyim. isteyen para ile alır isteyen almaz. tabiki emek varsa bedeli olsun. ama ticari olmasın. ritm seçilebilsin.
    veya ; yada isanlara biri balık tutmayı öğretsin. küçük word belgeleri hazırlanabilir. pa55, pa80, pa800 ritm nasıl yazılır. set nasıl yapılır. tüm üç kağıtçılıklarını atlamadan öğreten belgeler olmalı. millet alıp kendi ritmini yapsın. böyle bir faydanız da olabilir bize.
    mesela ben pa 55 almak üzereyim. LOOP NEDİR BİLİMYORUM MESELA. alete bir set yüklendimi. ikinci bir set yüklenebiliyormu ardından üstüne . yoksa onu silip ancak yeni bir set mi yüklenebiliyor. bunu bile bilmiyorum. ama öğrenmeye çalısıyorum. öğreten yok. kim suçlu simdi. ??
    mesela 55 her ritmi okurmus. . tamam cevirdik ritmleri diyelim. kitleri yüklemek gerekiyormus. bu kitler hangi dosyada. nerden bulucaz nedir bunlar. ve nsıl yükliycez. tek tek asama asama kim anlatacak bana bunu.
    güzel malzemeler yayılırsa. cihazları kullanma ömrü artar ve avrupalı bizi daha geç sömürür. ikide bir cihaz değistirmeye kalkmaz millet. ama bilgili ve iyi niyetli insanlar nerede..
Toplam 2 ziyaretçi mesajından 1 - 2 arası sonuçlar gösteriliyor.