Sponsorlu Bağlantılar

No Recent Activity

3 Ziyaretci Mesajı

  1. Cevapla
    Merhaba, profilden değil özel mesaj olarak direk yazarsanız daha sorunsuz iletişim olurdu. ben mesajınıza cevap yazdım aslında. öncelikle sisteminizde parazit-dipses oluşturan bir cihaz varmı onu kontrol edin. yaşadığınız dipses eğer ortam gürültüsü ise kapı pencere yalıtımını artırın ki sokak gürültüsü kayıtlarınıza sızmasın, condenser mikrofonlar çevre gürültüsüne daha hassastır, condenser kullanacaksanız sessiz sakin ve yankısı-uğultusu fazla olmayan akustik ortam gerekir. rode alacaksanız minimum nt2a, mümkünse k2 alın, nt1a biraz tiz bağlamaya pek olmuyor. ama bence sizin öncelikli olarak dipses dediğiniz sorunu tam tarif etmeniz ve çözmeniz gerekiyor.
  2. Cevapla
    merhaba, noise dediğiniz sanırım dipses, bunun iki nedeni olabilir. öncelikle sisteme parazit sızdıran başka bir ekipman var mı onu tespit edin ve temasını kesin. kablonuzu kaliteli bir xlr balanslı kablo ile değiştirin, planet waves'i öneririm. ikincisi, kapı pencere yalıtımı da eksik olabilir sokak gürültüsü ile bağlantınızı kesmek için cam kenarlarını iyice fitillerle sıkıştırıp kaplayın.ekipmanı sonra tartışırız.
  3. Cevapla
    merhaba, noise dediğiniz sanırım dipses, bunun iki nedeni olabilir. öncelikle sisteme parazit sızdıran başka bir ekipman var mı onu tespit edin ve temasını kesin. kablonuzu kaliteli bir xlr balanslı kablo ile değiştirin, planet waves'i öneririm. ikincisi, kapı pencere yalıtımı da eksik olabilir sokak gürültüsü ile bağlantınızı kesmek için cam kenarlarını iyice fitillerle sıkıştırıp kaplayın.
Toplam 3 ziyaretçi mesajından 1 - 3 arası sonuçlar gösteriliyor.
kacar12 Hakkında

Temel Bilgiler

Doğum Gününüz
10 Eki 1971 (52)
kacar12 Hakkında
Enstrüman ve ekipmanlarınız:
bağlama
Nereden ?:
Kocaeli

İstatistik


Konu Sayısı
Konu Sayısı
0
Günlük Ortalama Konu Sayısı
0
Mesaj Sayısı
Mesaj Sayısı
0
Günlük Ortalama Mesajlar
0
Ziyaretci Mesajı
Toplam Mesaj
3
En yeni mesaj
30 Nis 2016 23:49 PM
Genel Bilgiler
Son Aktivitesi
02 Mayıs 2016 23:48 PM
Üyelik Tarihi
29 Nis 2016

1 Arkadaşım

  1. ugur86 ugur86 isimli Üye şimdilik offline konumundadır

    Premium Üye

    ugur86
Toplam 1 arkadaştan 1 - 1 sonuçlar gösteriliyor