Hangi Sistemi Kurmalıyım?

Mikrofonlar içinde Hangi Sistemi Kurmalıyım? konusu, sibiryali Nickli Üyeden Alıntı Ben olması gerekeni söylüyorum, aynı şeyi söylüyoruz aslında, mikser almayın, o paraya başka veya daha iyi cihazlar alın, paranız çöpe gitmesin, diyoruz koro halinde. Ben de ...

Sponsorlu Bağlantılar

Bu sayfada toplam 19 sonuçtan 1 ile 10 arası mesajlar gösteriliyor.

Konu: Hangi Sistemi Kurmalıyım?


Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
  1. #1
    TaLoS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    TaLoS isimli Üye şimdilik offline konumundadır Premium Üye

    Standart Cevap: Hangi Sistemi Kurmalıyım?

    Sponsorlu Bağlantılar


    Ben olması gerekeni söylüyorum, aynı şeyi söylüyoruz aslında, mikser almayın, o paraya başka veya daha iyi cihazlar alın, paranız çöpe gitmesin, diyoruz koro halinde.
    Ben de ben de
    KeyfiMuzik.Net - Müzisyen Forumları

  2. #2
    sibiryali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    sibiryali isimli Üye şimdilik offline konumundadır Stüdyo Bilgisi Kategori Yöneticisi

    Standart Cevap: Hangi Sistemi Kurmalıyım?

    dilimizde tüy bitti sen de yazıp duruyorsun aynı şekilde.

    Bununla ilgili bir yazı yazıp sabitliyelim diyorum, yazık insanlar bilmedikleri için, kulaktan dolma bilgilerle paralarını boşa harcıyorlar.

    Yazının karalamasını yapıp sana yollarım, (hatta istersen karalamayı sen de yapabilirsin), eklemek çıkarmak istediğin şeyleri yazarsın, sonra başlık açınca phisliqshey gibi arkadaşlar da ekleme veya tavsiyelerde bulunur.
    phisliqshey ve TaLoS bunu beğendi.
    KeyfiMuzik.Net - Müzisyen Forumları
    www.akustikkopek.com

    Son miks yapım projemiz http://www.keyfimuzik.net/proje-geli...z-k-mahli.html

Kullanıcılar bu sayfayı şu kelimelerle buldu:

laptop için hangi sistemi kurmalıyım, mxl 990 mı sp b1 mi, b2pro mic üzerindeki yazılar, rap için hangi mixer kullanılır, behringer b2 pro kullananlar, rode nt1a mı behringer c3 mü, rode nt1 mi avid vocal studio, kayıt almak için mixerinmi iyi olması yoksa mikrofonunmu iyi olması gerekir, mxl 990 mı studio projects b1 mi, rode nt1 a mı behringer b2 mi, pa80na hangi model mikrofon takılır, m audio avid mi b1 mi, pc den ses gelmiyor hangi program kurmalıyım, rote mic mi behringer b1 mi, behringer c3 yanına hangi ses kartı
Müzisyen ilanları

Benzer Konular

  1. Hangi Enstrüman için Hangi Portre Yazılmalıdır ?Hangi Enstrüman için Hangi Portre Yazılmalıdır ?

    Merhaba, örneğin gitar için sol anahtarlı portre yazılırken piyano için sol ve fa anahtarlı yazım yapılıyor. Peki bunlar ; Keman,Mızıka,Flüt diğer çalgılar içinde değişiyor mu? Yoksa standart hepsi sol anahtarı ile mi yazılıyor ? Eğer değişiyorsa hangisi için hangisi kullanılıyor? Teşekkürler.
  2. yamaha a 300 tr v2 için hangi mixer, hangi kolon...?yamaha a 300 tr v2 için hangi mixer, hangi kolon...?

    arkadaşlar evde bir müzik odası yaptım kendimede biraz genişçe oldu 15 metrekare felan işte .burada orgumla birlikte birde masaüstü pc var elimde başka neler lazım .? amfi mixer ,microfon kolon neler önerirsiniz bana .ben sadece evde müzik yapmaya çalışan biriyim.dişarlarda pek gözüm yok yani:)
  3. Arkadaşlar düğünler için ses sistemi alacam hangi özelliklerde olması gerekiyor!Arkadaşlar düğünler için ses sistemi alacam hangi özelliklerde olması gerekiyor!

    Arkadaşlar düğünler için ses sistemi alacam hangi özelliklerde olması gerekiyor!
  4. Hangi Bağlamaya Hangi Tel Takılır? (Yardım Lütfen)Hangi Bağlamaya Hangi Tel Takılır? (Yardım Lütfen)

    Merhaba arkadaşlar bağlama tel numaraları konusunda bilgisi olan varsa yardımcı olsun lütfen.benim 42 tekne 56 sap boyutunda uzun sap bağlamam için kaç numara teller almamı önerirsiniz..birde 38 tekne ve 50 sap boyutunda bağlama için hangi numara tel takmalıyım..teşekkürler
  5. pa80 için hangi karta hangi setpa80 için hangi karta hangi set

    selamlar arkadaşlar..yeni bir pa80 aldım 16 mb boş kartım var sizce hangi karta hangi seti yükleyeyim....size zahmet bi de card backup ve setlerini de yollayabilir veya linklerini verebilirseniz sevinirim..şimdiden teşekkür ediyorum..
Konu Puanlaması 5 üzerinden | Toplam : 0 kişi