Yeni consender mikrofon aldım bağlama kablosu hakkında yardımcı olurmusunuz ?

Mikrofonlar içinde Yeni consender mikrofon aldım bağlama kablosu hakkında yardımcı olurmusunuz ? konusu, Arkadaşlar yeni consender Mikrofon aldım kutudan bu kablo çıktı büyük olan XLR Mikrofona giriyorda diğer altın uçlu 3.5mm jack hangi ses kartına bağlayabilirim profesyonel bi kayıt için galiba hiç bir ...

Sponsorlu Bağlantılar

Bu sayfada toplam 4 sonuçtan 1 ile 4 arası mesajlar gösteriliyor.
Beğeni Listesi1Beğeni
  • 1 Yazan : ugur86

Konu: Yeni consender mikrofon aldım bağlama kablosu hakkında yardımcı olurmusunuz ?


  1. #1
    acemikral - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    acemikral isimli Üye şimdilik offline konumundadır Katılımcı Üye

    Yeni consender mikrofon aldım bağlama kablosu hakkında yardımcı olurmusunuz ?

    Sponsorlu Bağlantılar


    Arkadaşlar yeni consender Mikrofon aldım kutudan bu kablo çıktı büyük olan XLR Mikrofona giriyorda diğer altın uçlu 3.5mm jack hangi ses kartına bağlayabilirim profesyonel bi kayıt için galiba hiç bir mixerde 3.5mm yok galiba nasıl yapabilirim yardım
    edermisiniz ?



  2. #2
    ugur86 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ugur86 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Premium Üye

    Standart Cevap: Yeni consender mikrofon aldım bağlama kablosu hakkında yardımcı olurmusunuz ?

    Kutudan böyle bir kablo çıkması şaşırtıcı çünkü condenser mikrofonlar +48 volt ile çalışırlar, o voltajı da pre-amp veya dahili pre-amp'ı bulunan ses kartının XLR girişinden alabilirsin (3.pin-hot). Bu kabloyla çalışmasının tek yolu condenser mikrofonunun dahili pil yuvası olması ve en azından 9 voltluk pil takılmasıdır. Marka ve model yazarsanız daha net anlaşılır.
    KeyfiMuzik.Net - Müzisyen Forumları
    UAD Apollo8/Audient ID14/WarmAudio87/Rode NT5 St./Dynaudio BM6a/NS10mStd/Logic Pro X/StudioOne

  3. #3
    gamiurams - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    gamiurams isimli Üye şimdilik offline konumundadır Katılımcı Üye

    Standart Cevap: Yeni consender mikrofon aldım bağlama kablosu hakkında yardımcı olurmusunuz ?

    Yav bu kablodan nerden bulabilirim ? Bilgisayarda condenser Mikrofon kullanmak istiyorum. USB girişlileri var fakat +48 Power girişlilerden daha pahalı. Şu kablodan bulabilirsem bilgisayar Mikrofon girişine takıp kullanabilirim. Yada +48 Gücü USB'ye çeviren bir kablo olsada olur.

  4. #4
    ugur86 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ugur86 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Premium Üye

    Standart Cevap: Yeni consender mikrofon aldım bağlama kablosu hakkında yardımcı olurmusunuz ?

    Yav bu kablodan nerden bulabilirim ? Bilgisayarda condenser mikrofon kullanmak istiyorum. USB girişlileri var fakat +48 Power girişlilerden daha pahalı. Şu kablodan bulabilirsem bilgisayar mikrofon girişine takıp kullanabilirim. Yada +48 Gücü USB'ye çeviren bir kablo olsada olur.
    Dostum usb girişli condenser mikrofonlar dahili micro ses kartı barındırırlar ve gücü usb kablo ile anakart üzerinden alırlar. Bu yukarıdaki kablo ile pil yuvası olmayan normal condenser mikrofon kullanamazsınız, Rode M3 veya AKG c1000s gibi 9 voltluk pil ile çalışan condenserları bağlayabilirsiniz. Ancak pre-amp olmadan bilgisayardaki onboard ses kartına giriş yaparsanız çok cılız-hacimsiz bir ses alırsınız, size tavsiye usb ses kartı alıp hem +48 volt hem de pre-amp sorununu çözmenizdir, başka türlü verim alamazsınız. Audio kayıt alırken latency (gecikme) de çok önemlidir ve bu onboard ses kartlarında metronom ile çalışmayı imkansız kılacak derecededir...
    gamiurams bunu beğendi.
    KeyfiMuzik.Net - Müzisyen Forumları
    UAD Apollo8/Audient ID14/WarmAudio87/Rode NT5 St./Dynaudio BM6a/NS10mStd/Logic Pro X/StudioOne


Kullanıcılar bu sayfayı şu kelimelerle buldu:

xlr jack kablo nasil yapabilirim, usb den calisan karti 48 i nasil verecek, orga mikrofon bağlamak
Müzisyen ilanları

Benzer Konular

  1. slm arkadaşlar yeni roland exr 46 aldım bu orga mikrofon takmanın hic yolu yok mu?slm arkadaşlar yeni roland exr 46 aldım bu orga mikrofon takmanın hic yolu yok mu?

    slm arkadaşlar yeni roland exr 46 aldım bu orga mikrofon takmanın hic yolu yok mu? yardımlarınız icin şimdiden teşekkürler
  2. STEINBERG CI1 ses kartı alcam hakkında bilgim yok yardımcı olurmusunuz ?STEINBERG CI1 ses kartı alcam hakkında bilgim yok yardımcı olurmusunuz ?

    ilk önce almayadan türkiyeye ilk defa geldi diyorlar . bu olmasa m- audio fast track usb II alcaktım . özellikleri bu sitede yazıyor COMPEL | SES KARTLARI | STEINBERG CI1 yorumlarınızıo bekliyorum . m-audiomu bu mu ?
  3. ses kartı ve mikrofon aldım ve yeni alcaklara tavsiyemses kartı ve mikrofon aldım ve yeni alcaklara tavsiyem

    merhaba arkadaslar,ben yanlış bi seçim yaptım oysaki burdaki bütün arkadaslar beni uyardı burnumun dikine gittim.şuan çok pişmanım.Rode nt2a ve fasttrack usb II ses kartım var yalıtımsız bir odam var.Gerçekten mikrofonun kalitesini -lere taşıyo bu ses kartı.Ha nt1a olsaydı daha kaliteli olurdu diye düşünüyorum.Eğer yalıtımınız yoksa nt2a yı hiç düşünmeyin yani sandalyede oturuyorum nefes seslerimi dahi alıyor sonra üstündeki db.ayarlarıyla biraz...
  4. Ucuz XLR kablosu aldım, sorun çıkar mı?Ucuz XLR kablosu aldım, sorun çıkar mı?

    ya arkadaslar xlr kablosunu cok ucuza aldim ve korkuyorum cunki sorun yapablir diye.. 43 € ya felan var ben 8€ dan 4 € ya dusen bi xlr kablo almistim acaba sorun yaparmi ? profesional kablo bu arada ustunde yaziyor.
  5. Md İstek (Yeni Mikrofon Aldım Bu Md Ye Çok İhityacım Var Lütfen Yardım)Md İstek (Yeni Mikrofon Aldım Bu Md Ye Çok İhityacım Var Lütfen Yardım)

    Merhaba.Ayna Adı Konmuş Ayrılığın - Dur Biraz şarkılarının md si varmı acaba yada yapabilirmisiniz rica etsem ? Bana gerçekten çok lazım şimdiden çok teşekkür ederim.
Konu Puanlaması 5 üzerinden | Toplam : 0 kişi