SAE Istanbul

Mix - Mastering içinde SAE Istanbul konusu, Merhaba Degerli Müzik Üstadlari, Konu biraz uzun olacak gibi ama kisa tutmaya calisacagim.Biliyorsunuz ki Istanbulda yeni Acilan SAE yi cogunuz duymustur.Son Teknoloji Aletler,digidesign,neve vs. .Iki yillik Program ve 1 Yillik ...

Sponsorlu Bağlantılar

Bu sayfada toplam 2 sonuçtan 1 ile 2 arası mesajlar gösteriliyor.

Konu: SAE Istanbul


  1. #1
    amca07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    amca07 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Katılımcı Üye

    Standart SAE Istanbul

    Sponsorlu Bağlantılar


    Merhaba Degerli Müzik Üstadlari,

    Konu biraz uzun olacak gibi ama kisa tutmaya calisacagim.Biliyorsunuz ki Istanbulda yeni Acilan SAE yi cogunuz duymustur.Son Teknoloji Aletler,digidesign,neve vs. .Iki yillik Program ve 1 Yillik program var.Sonunda Alinan Diploma -Audio Engineer Olarak geciyor.SAE nin de zaten bütün dünyada Kurumlari var.Fiyatlara Gelince: 1 sene tam veya 2 sene yarı zamanlı), peşin 9200euro + %8kdv veya taksitle 10.000euro + %8kdv (8 taksit). Bu fiyatlara bir Macbook+logic express de dahil. -Burasi sadece bir giris idi.

    Asil konu su: Yani Yillardir Ses Mühendisliginin hayalini kuruyorsunuz,ugrasiyorsunuz kendi capinizda.Cesitli progam lar ile ugrasiyorusnuz vst ler,mixaj i ögreniyorsnuz vs. Ve böyle bir okulun acildigni ögreniyorsunuz.Fakat aci gercek Türkiyede herkez bu Fiyat ta bir Egtim alma Sansi yok maddi durum olarak.Az bir Para Degil yukarda belirtilen fiyat.Cogunuz simdi der ki bende dahil olmak üzere,o fiyata ekipman kurarim evime kendim ögrenirim.Tabi ki türkiyede baska kurumlar da var misal Galatasaray ITM,yada MIAM. ama egtim acisindan ve Ekipman acisindan SAE ye alternativ görülürmü orasi ... .

    Simdi Asil konu su:Her Aranjör,Ses Mühendisi,Tonmaister Böyle bir Egtim mi almistir sizce?Türkiyede ve Dünyada Usta olan kisiler hep böyle yerlerden mi Mezun olmustur,Kendi kendine ögrenen yillarca kendi ev stüdyosunda ugrasip ögrenen Kisiler yok mudur hic Basarili olmus?Hayalinizdeki meslegi biliyorsunuz o meslegi Hayal ediyorsunzu her gün yanip tutusuyorsunuz,fakat Egtimini alamiyorsunuz maddi durumunuz elvermedigi icin.Insallah beni anliyorsunuzdur agbilerim.

    Kimilerinin Maddi durumu iyi,babasi zengin ve cocuklarina böyle bir egtim i finanse edebiliyorlar.Fakat herkez bu sansa sahip degil türkiyede.

    Uzun lafin kisa si Aranjör ,Ses Mühendisi vs illa Belge ile mi olunuyor.Yani kisinin ne yapabildigne bakilmiyor elinde hangi diploma var ona bakiliyor öyle mi? Param varsa SAE den mezun sam ne güzel ama öyle bir egtim alamadiysam hayat yüzümüze bakmiyor öyle mi ? Kagit parcasi na insan dan daha cok önem veriliyor.Cok kötü bir duygu ile yaziyorum bunlari.

    Insallah beni anliyorsunuzdur degerli agbilerim ve Yorumlarinizi bekliyorum

    Size Sonsuz Sevgi ve Saygilarim ile

    Mustafa

  2. #2
    sibiryali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    sibiryali isimli Üye şimdilik offline konumundadır Stüdyo Bilgisi Kategori Yöneticisi

    Standart Cevap: SAE Istanbul

    Mühendislik için 4 yıl okunmalı,bu verilen eğtğimin adı ses mühendisliği değil(kendileri öyle diyor olabilir ama yurt dışında farklı).Mühendislik eğitimi,fizik,kimya,matematik,çizim içerir.Yani diiferansiyel denklemleri veya trigonometriyi bilmeden mühendis olunmaz.Piyasadaki iş yapanların çoğu böyle bir okul bitirmemiştir.Hemen hepsi konservatuar mezunu ya da alaylı olup çok iyi seviyede müzisyenlerdir.
    KeyfiMuzik.Net - Müzisyen Forumları
    www.akustikkopek.com

    Son miks yapım projemiz http://www.keyfimuzik.net/proje-geli...z-k-mahli.html


Kullanıcılar bu sayfayı şu kelimelerle buldu:

sae istanbul fiyat, sae istanbul ücret, sae fiyat, sae fiyatları, galatasaray itm fiyat, sae istanbul fiyatlar, sae mezunları, istanbul sae fiyat, sae istanbul kurs ücretleri, galatasaray itm ücret, sae istanbul, sae istanbul forum, galatasaray itm fiyatlar, sae ses mühendisliği fiyat, ses mühendisliği puanları
Müzisyen ilanları

Benzer Konular

  1. Istanbul sokakları orj tsmIstanbul sokakları orj tsm

    iyi okumalar iyi sahneler güle güle kulanın arkadaşlar
  2. ALTI DEĞİŞİK VERSİON Istanbul Istanbul Olali (Enstrumental) AltyapıALTI DEĞİŞİK VERSİON Istanbul Istanbul Olali (Enstrumental) Altyapı

    Istanbul Istanbul Olali Biri hoşunuza gidebilir.. Alıntıdır
  3. Ah IstanbulAh Istanbul

    Ah Istanbul Istanbul olalı bendenizin ifasında5487
  4. ah istanbulah istanbul

    güzel bir slow...iyi okumalar...
  5. seninem.istanbul istanbul olali.söyleseninem.istanbul istanbul olali.söyle

    RapidShare: Easy Filehosting RapidShare: Easy Filehosting RapidShare: Easy Filehosting istanbul istanbul olali söyle seninem
Konu Puanlaması 5 üzerinden | Toplam : 0 kişi