behringer 802 ve c1 mikrofonumla kaliteli kayit almak istiyorum yardim

Mix - Mastering içinde behringer 802 ve c1 mikrofonumla kaliteli kayit almak istiyorum yardim konusu, Behringrr 802 mixerim ve c1 mihrofonum var kaliteli ses icin videolu anlatim olursa sevinirim leptabimdan kayit aliyorim 8 cekirdekli bi leptap :-)...

Sponsorlu Bağlantılar

Bu sayfada toplam 2 sonuçtan 1 ile 2 arası mesajlar gösteriliyor.
Beğeni Listesi1Beğeni
  • 1 Yazan : sibiryali

Konu: behringer 802 ve c1 mikrofonumla kaliteli kayit almak istiyorum yardim


  1. #1
    atlas12 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    atlas12 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Yeni Üye

    Standart behringer 802 ve c1 mikrofonumla kaliteli kayit almak istiyorum yardim

    Sponsorlu Bağlantılar


    Behringrr 802 mixerim ve c1 mihrofonum var kaliteli ses icin videolu anlatim olursa sevinirim leptabimdan kayit aliyorim 8 cekirdekli bi leptap :-)

  2. #2
    sibiryali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    sibiryali isimli Üye şimdilik offline konumundadır Stüdyo Bilgisi Kategori Yöneticisi

    Standart Cevap: behringer 802 ve c1 mikrofonumla kaliteli kayit almak istiyorum yardim

    Forumu şöyle güzelce bir gez, araştır oku. Sonra buradan soru soruver. Forum olarak mikser kullanmayın, pcdeki on-board ses kartını kullanmayın, ekipmanları tamamlayın diye o kadar yazdık ki. Sadece mikser ve Mikrofon ile olmaz bu işler maalesef, olur da birşeye benzemez. Yoksa kaydını yaparsın, sonra güzel bir sistemde çalarsın, millete rezil olursun, benden söylemesi.
    muzikto bunu beğendi.
    KeyfiMuzik.Net - Müzisyen Forumları
    www.akustikkopek.com

    Son miks yapım projemiz http://www.keyfimuzik.net/proje-geli...z-k-mahli.html


Kullanıcılar bu sayfayı şu kelimelerle buldu:

behringer 802 ve c1 mikrofonumla kaliteli kayit almak istiyorum yardim
Müzisyen ilanları

Benzer Konular

  1. KAYIT ALMAK için tavsiyeye ihtiyaçım varKAYIT ALMAK için tavsiyeye ihtiyaçım var

    Arkadaşlar öncelikle Selamün Aleyküm... -Rap işine girdim bir kaç parçamda hazır ancak kayıt almam gerek ancak bunun , bütçem kısıtlı ve USB li mikrofon almaya karar verdim Behringer c1,Avid Vocal Studio gibi mikrofonlar araştırdım sizce ses kartı ile mi mikrofon daha iyi yoksa USB li mi ? -Behringer c1,Avid Vocal Studio gibi mikrofonları aldığımızda yanın PRO TOLLS programını veriyorlar mı yoksa ayrı mı alıcaz ?
  2. kaliteli bicimde equalizer ayarlamak istiyorumkaliteli bicimde equalizer ayarlamak istiyorum

    selam arkadaslar, ben rap ile ugrasiyorum, Benim sesim biraz garip oldugu için sesimi eq ile kalinlastirmak istiyorum.. arada sesimi biraz kalinlastirmayi deniyom ve idarelik bise çikiyo ortaya.. ADOBE 1.5'te veya cubase5'te hangi eq sistemini kullanmaliyim ? ve nasil yapmam lazim ? sesimi kalinlastirmam için baska effectler var mi ? *kisacasi... ses tonumun kalinlastirmam için hangi effeceti felan kullanmam lazim.. simdiden tskr...
  3. Org almak istiyorum.Org almak istiyorum.

    13 yaşındayım. org çalmak istiyorum. mersinde yaşıyorum. tavsiyeleriniz nelerdir. NOT: org çalmaya yeni başlayacağım..:confused::f48:
  4. Org // Taşınabilir Dijital Piyano almak istiyorum.(Fazla bilgim yok yardim lütfen)Org // Taşınabilir Dijital Piyano almak istiyorum.(Fazla bilgim yok yardim lütfen)

    Arkadaşlar org veya taşınabilir dijital piyano almak istiyorum. Piyanolar hakkinda pek bilgim yok. Kalite, fiyat vb. konular hakkinda bilgi verirseniz sevinirim. Öğrenciyim çok büyük para veremesemde işimi görüceğini inaniyorum. Fiyat bakimindan 200TL'ye kadar çıkabilirim. Bu fiyata kaliteli olduğunu bildiğiniz, işimi görüceğine inandiğiniz marka varsa lütfen yardim eder misiniz? Progressive House, House, Dubstep, Electro House vb. tarzlarda...
  5. Temiz 2.el a1000 Tr almak istiyorum YARDIM ????Temiz 2.el a1000 Tr almak istiyorum YARDIM ????

    Temiz 2.el a1000 Tr almak istiyorum ne kadar Türk Ritmi vardır?Kaç türk enstrman vardr?? Sesler nasıll midi okurmu? Pc den ritim atulırmı bilgilendirin lütfen bni ?
Konu Puanlaması 5 üzerinden | Toplam : 0 kişi