MİX MASTERİNG ATÖLYESİ 10 HAFTA HER CUMARTESİ 16/19 SAATLERİ ARASINDA GERÇEKLEŞİYOR




Süden Pamir hocamızla gerçekleştireceğimiz eğitimlerimiz döküman, proje ve audio stream destekli yapılmaktadır.

Kullanılacak Yazılımlar; Protools, Logic



Miks Mastering Kursu Programı; Öğreti; beyinde işitmeye bağlı imaj oluşumu ve yorumu arasında psiko algısal bağ kurmanızı sağlayan ses fiziği ve sahneleme, eğitimiyle başlar. Örneklerin kapsadığı Müzik Türleri Rock, RNB, Hip Hop, House olduğu halde Algı, Psiko algı temeli, tüm müzik dillerilerinin beklentilerine adapte olabilme ve öğretiyi tüm türlere adapte edebilme yeteneği kazandırır. Miks sırasında kullanılacak işlemciler, gerçek yaşam karşılıkları ve beyinde oluşturulan imajlarıyla bağlantıları kurularak deşifre edilir. Mikslemenin en önemli koşulu frekans sahası tanımlama, odaklama, perspektif yaratma, pan kanunları, panlama ve gerçek stereofoniyi anlama ve yaratma en önemli kazanımlarınız arasında olacaktır. Dijital Audio'nun artıları ve eksilerini anlamak hedeflerinizle aranızdaki engelleri aşmanızı sağlayacak.



Kazanımlar; Aktif dinamik işlemciler
Derspektif anlayışı
Yeni nesil mekan yaratmak
Tekrarları mekana dahil etmek
Yeni nesil panaroma
Dijital netlik nasıl geliştirilir
Dinamik oran ve yükseklik kontrolü
Dijitale inat armonikler
Pan kanunları
Mekanın şekli ve yerleşim
Bilinç altını yönetmek



Mastering; Öğreti, Oda akustiği ve sistem yerleşimi eğitimiyle başlar biliriz ki doğru duyum koşullları yaratılamazsa iyi bir sonuç elde edilemez, proje sayfası ve monitörleme teknikleri, Dijital audio işlem sırası önemi ve Analog dijital arasında geçişim ve format tercihleri çalışma koşullarını tanımlayan diğer en önemli unsur olacaktır. Dijital görüntüleme yazılımları, dBFS, K ölçümü adaptasyonu Mastering için psio algısal sınırları tespit etmenize yaracak. Dithering nedir ve tipleri müzik türlerine adaptasyonunu öğrenirken, tek şarkının; radyo ve club için vokal etkin, MS mastering gibi çeşitli türlerinden, albüm için çoklu türün birbirine adaptasyonu, gibi birçok özel işlemlere hakimiyetiniz sağlanacaktır. İşlemci tercihleri, sırası ve etkileri, iphone mastering, elde edeceğiniz sonucun avrupa standartlarıyla bağlarını kurmanızı sağlayacaktır. Dünyada hala bir kısım dinleyici CD arşivlemeyi tercih ediyor, Audio CD, basım tercihleri ve baskı sırasında oluşacak kayıpları öngörme kurallarını da unutmadık.







EĞİTİM ÜCRETİ 1.250 TL OLUP 3 TAKSİTTE ÖDEME İMKANI SUNULMAKTADIR. (KONTENJAN 10 KİŞİ İLE SINIRLIDIR BİR SONRAKİ ATÖLYE ÇALIŞMASI ŞUBAT AYINDA AKTİF OLACAKTIR. Yerinizi ayırmak için acele edin..

Galatasaray ITM

Şirinevler Mah.Mareşal Fevzi Çakmak Cad.
İncesu Sk.No 6 Fırat İş hanı Kat 2
Bahçelievler, İstanbul
: 0 555 456 7003
Fax: +90 212 244 0333

http://www.galatasarayitm.com
http://www.facebook.com/galatasarayitm
http://galatasarayitm.blogspot.com/
twitter.com/galatasarayitm