SAMPLITUDE 10 OKUYUN ARKADAŞLAR

Müzik Makaleleri içinde SAMPLITUDE 10 OKUYUN ARKADAŞLAR konusu, Arkadaşlar bu makale alıntıdır ve sizleri bilgilendirmek amaçlı koyuyorum ve bu programı kullanan bilen az kişi var gerçekten kral bir program. Samplitude - 1989 senesinden beri ProAudio sektörün öncüsü • ...

Sponsorlu Bağlantılar

Bu sayfada toplam 2 sonuçtan 1 ile 2 arası mesajlar gösteriliyor.

Konu: SAMPLITUDE 10 OKUYUN ARKADAŞLAR


  1. #1
    derdedeva - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    derdedeva isimli Üye şimdilik offline konumundadır Keyfi Platin Üye

    nota SAMPLITUDE 10 OKUYUN ARKADAŞLAR

    Sponsorlu Bağlantılar


    Arkadaşlar bu makale alıntıdır ve sizleri bilgilendirmek amaçlı koyuyorum ve bu programı kullanan bilen az kişi var
    gerçekten kral bir program.

    Samplitude - 1989 senesinden beri ProAudio sektörün öncüsü
    • 1989 senesinde Amiga için ilk 16-bit ses editörü
    • SEKD tarafından 1993 senesinden bu yana PC'de (SEKD: Magix Geliştirme ve Teknoloji şirketinin atası)
    • ilk 32-bit floating-point DSP ses kayıt ve işleme yazılımı
    • ilk kutu içi eşzamanlı Red Book CD yaratıcı ürün
    • ilk eşzamanlı FFT filtre ve konvolüsyon reverb
    • en üst seviye ses kalitesi ile ünlü yazılım (100% ses doğallığı)
    • #1 numaralı Mastering, kayıt ve edit yazılımı
    • #1 numaralı yayın ve klasik müzik prodüksiyon yazılımı (Sequoia)
    • 100% native DAW, tüm endüstri standartları ile uyumlu

    Samplitude, kayıttan mikse, editlemeden masteringe ve Mastering sonrası CD yakmaya kadar sayısal ses istasyonlarının ihtiyaç duyabileceği ses ve MIDI kayıt, edit ve Mastering çözümlerini kullanıcısına sunan en başarılı PC programlamasıdır. Çoğu sayısal ses istasyonunun aksine VST enstrumanlar kullanılarak yapılan kompozisyon ve ses dizaynından bitmiş CD oluşturulmasına kadar gereken tüm araçları kutu içerisinde barındıran Samplitude tamamıyle ITB bir iş akışı sunmaktadır. Bu yazılıma has Hybrid Audio Engine, içeriğinde bulunan standart arayüz desteği (ASIO, VST, ReWire, WDM, DirectX, MME), tüm sinyal yolu boyunca otomatik gecikme tazmini(latency compensation), otomasyon, grup işleme, side-chain, matrix kullanılarak MIDI kayıt ve edit, listeleme, davul ve nota editörü, donanım kontrol yüzeyi atama, eşzamanlı konvolüsyon reverb yazılımı ve daha fazlası Samplitude tarafından sağlanmaktadır. Bilinen bu mükemmel özelliklere ek olarak ürünün efsanevi olmasında pay sahibi olan diğer özellikleri ses doğallığı, mükemmel kesme ve editleme, yüksek kaliteli CD/DVD mastering özellikleri ile birlikte farklı iş akışlarına çok esnek bir şekilde adapte olabilmesidir.

    Benzersiz Özellikler:
    • Kayıttan basıma her aracı kutu içerisinde barındıran tam yazılım seti
    • Rakipsiz obje-temelli iş akışı ve Kaynak Hedef Editleme
    • Hibrit Ses Motoru ve teknoloji harikası DSP gücü
    • Ses...

    • Rakipsiz Obje-temelli iş akışı: Tüm ses kanallarının mikser yardımıyla editlenmesi gibi geleneksel konseptleri genişletmek ve geliştirmek adına kayıt edilen kanallar istediğiniz sayıda objelere bölünebilir. Her obje size eq, timestretch, pitchshift ve muhtelif DirectX/VST plug-inler aracılığıyla kendine has efektlere ve fade noktalarına sahip olması adına editlenebilmektedir. Editleme eşzamanlı ve tamamıyle görsel olarak yapılmakta olup orijinal ses materyalinde herhangi bir değişiklik olmaksızın işlenmektedir. Halihazırda obje seviyesinde Samplitude aux gönderme özelliklerine, ünlü lineer-faz mastering efektlerine, freeze fonksiyonlarına ve değişken sinyal akışına sahip olup 11 versiyonu ile obje ses sentezliyicilerinide kazanmıştır.
    • Hibrit Ses Motoru: Hibrit Ses Motoru düşük gecikme ve yüksek gecikme ses motorlarının kombinasyonunu içermektedir. Düşük gecikme ses motoru kanal efektlerini hesaplarken oluşan tepki zamanını azaltmakta ve canlı monitörizasyonu düşük gecikme değerlerinde sunmaktadır. Entegre yüksek gecikme motor ise diğer taraftan daha efektif bir sistem ütilizasyonu sağlamakta ve bunun sonuncunda sofistike obje efektlerinin, obje yardımcı yollarının ve surround fonksiyonların entegrasyonuna yardımcı olmaktadır.
    • Geleneksel analitik modülün birinci sınıf efekt seçimi bir süredir Analog Modeling Suite(sadece Pro versiyon içeriği)'in "duygusal" emülasyonları veya Vintage Effects Pro tarafından desteklenmekte, ve genel olarak hi-end aralıkta sallananlar ile karşılaştırılmaktadır. Kayıt, miksaj ve mastering arasındaki her işlemeyi dolduran bir takım efektler Samplitude içerisinde mevcuttur: minimum-faz EQlar ve FFT filtre, dinamikler, HiQ timestrech/pitchshift, üst-seviye tekrar-örnekleme, Vandal(Virtual Gitar & Bass Amplification sadece Pro versiyon içeriği), Vocoder, VariVerb Pro, delay ve multiband kompresör, multiband stereo enhancer, eşzamanlı konvolüsyon reverb, DeNoiser, spectral temizleme, ses kopyalıcı gibi yüksek-kalite mastering efektleri.
    • CD/DVD hazırlama - Red Book uyumlu ses CDleri yazılım içerisinde ve hatta direkt aranjman üzerinden hazırlanabilir. Aynı zamanda çabucak ses DVDleri ve DVD-ROM backupları ile MP3 CDleride yaratabilirsiniz.

    Samplitude 11 yeni özellikler:
    • essentialFX ile dinamik, modülasyon ve diğer çokça kullanılan ses editleme fonksiyonları alanlarında tamamıyle yeni ve alternatif temel efektleri içinde barındıran bir suite sahip olacaksınız. Modern tasarıma, her parametrenin efektif sunumuna ve kolay operasyona çok fazla dikkat verilmiştir. Bu gizli beyan günümüz stüdyo iş akışlarına uyacak bir çok özellikli algoritma saklamaktadır.
    • Yeni sMax11 limiter/maximizer ile yeni kanal eşitleyicisi EQ116, DSP efektler alanında kendilerini kaliteleriyle ciddi birer mastering aracı kategorisine girmelerini sağlamaktadırlar. EQ ister oversampling ister lineer algoritma metodlarını kullanarak çalışacağınız şekilde ayarlanabilmektedir.
    • Virtual analog synthesizer Revolta 2 ve Beatbox 2 yazılımlara ek olarak Vita ile örneklenmiş ses temelli enstrumanların tam paketine temel araçlar olarak sahip olmaktasınız. Bu enstrumanların içerisinde elektrik piyano, akustik gitar, bas, brass ve yaylı enstrumanlar dahil olmak üzere bir çok sese sahip olmaktasınız.
    • Groove Extraction kayıt ve looplardan ritim ve faz çıkarmaya izin vererek standart kuantizasyon fonksiyonunu genişletmektedir. Bunun sonucunda peak ve transient paternlerinden oluşan groove örnekleri diğer kayıtlara swing getirmekte ve aranjmandaki zamanlama problemlerini düzgün ve kreatif bir şekilde ortadan kaldırmaktadır.
    • Ek olarak: PreRecording | Docking | Camo & Canis Arayüzleri | Track bouncing, routing & track selection | New spectral view | Önizleme özellikli genişletilmiş dosya arayıcı

    Samplitude 11 Pro versiyona özel:
    • Vandal görsel gitar ve bas amplifikatörlerine tasarım ve operasyonuna yeni bir konseptten fazlasını getirmektedir; klasik gitar sıralamalarından ödünç alınan plugin sinyali, pedal, amplifikatör, hoparlör, Mikrofon ve dilerseniz eko/reverb efektlerine girmekte her tip temiz, crunch, yüksek-kazanç ve solo tonu özel, evrensel olarak simule edilmiş ampli kullanılarak şekillenmektedir. Impulse response kullanılarak ses karakterlerini simule eden programların aksine Vandal, çalım metodları ve gitarların en iyi lambalı amplifikatörlerde gösterdiği farklılıkların aynılarını sunmaktadır.
    • revolvertracks sisteminin arkasında kanalın tanımlanmış efektleri, fade özellikleri ve kanal ayarları bozmadan farklı kayıtları yer değiştirmek için kullanılabilen bir tip rotasyon sistemi bulunmaktadır. Farklı sololar ve bölümler kolaylıkla öne ve arkaya alınabilmekte veya değiştirilip birbirlerine karşı final miks içerisindeki duyumları test edilebilmekte ve tüm bunlar aranjmanda herhangi bir değişiklik yapılmadan sağlanmaktadır..

  2. #2
    ırmakes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ırmakes isimli Üye şimdilik offline konumundadır Yeni Üye

    Standart

    nasıl ,indirıcez? uploand edermısınız acıl lazım bana.

    samplitıde 11 lazım ama ...lütfen elınızde varsa yardımcı olurmusunuz ..i,ndirmem gertek bugun acıl.


Kullanıcılar bu sayfayı şu kelimelerle buldu:

virtual piano notaları türkçe, samplitude mix ve mastering yapilir, magix samplitude keyfimüzik, samplitude music studio 2013 ne işe yarar, en candan arkadaşım virtual piano notaları, magix samplitude music studio 2013 full keyfimuzik, dx vst plugineffects audio professional türkçe, mastering nasil yapilir samlitude, samplitude nasıl bi proğramdır, samplitude the new king, samplitude pro 10 kullanan, midi enstruman change vst effect plugin, samplitude de müzik nasıl yapılır, magix samplitude ne işe yarar, keyfi müzik türkçe nota çıkartma pırogramı
Müzisyen ilanları

Benzer Konular

  1. MAGIX Samplitude v11.5MAGIX Samplitude v11.5

    MAGIX Samplitude v11.5 - 189 MB Samplitude is purely native PC software and therefore independent of proprietary audio hardware. Basically, that means the program works just as well on a laptop as on an audio workstation with dozens of inputs and outputs. Simply pre-produce a song on a laptop and then complete the mixing later using a studio system. The standard version offers everything you need for your production: Up to 128 tracks,...
  2. SAMPLITUDE 10 SAMPLE UFAK BİR DEMOSAMPLITUDE 10 SAMPLE UFAK BİR DEMO

    Merhaba Arkadaşlar Samplıtude 10 la kendi Sample haznesinden yaptığım ufak bir demoyla size göstermek istedim. Kullanışlı bir program. Toplam 5 gb yakın Sample ve drumm kit ve çok sayıda içinde enstürmanı var. Saygılarımla Doğan PEKACAR
  3. lütfen okuyun arkadaşlarlütfen okuyun arkadaşlar

    arkadaşlar amerika birleşik devletlerin yapmış olduğu bir yarışma duyuruldu edirne anadolu güzel sanatlar lisesinden bizim arkadaşlarımız katıldı içlerinden RAMAZAN GÜMÜŞ Klarneti ile mozart türk marşını çaldı ve ilk 11 e girdi şimdi sizlerden istediğimiz edirne anadolu güzel sanatlar lisesi olarak cultural-communication.org - Türkiye'deki Oylama - Müzik sitesine girip ramazan gümüş isimli butona basarak oy verminizi istiyoruz eğer...
Konu Puanlaması 5 üzerinden | Toplam : 0 kişi