Merhabalar. Ben Askerliğimi 2 ay önce bitirdim. Kendim Bursada Yaşamaktayım. Askerlik Stresini Attıktan sonra 2012 ye Güzel bir Giriş Yapıp Devam ettirmek istiyorum. Kendim Ortaokulu Uludağ Üniversitesi Devlet Konservatuarı'nda bitirdim. Üniversite Eğitimi ile Eş Değerde ğitim Aldım. Nota bilgim çok iyi. Kendim 8 Senedir Piyano Çalıyorum. Askere Gitmeden Kısa bir Süre önce Org Aldım Korg PA 80 markası.

Bursada Çeşitli Mekanlarda çalan sınıf arkadaşlarımda var. Ancak Askerliğimide Bitirdikten sonra bir işe girişmenin zamanı geldiğinin farkındayım. Beraber Çalışabileceğimiz (Mekan Farketmez) Pop Tarzı çalan arkadaşlarım, eğer Müzikten Anlayan Profesionel Piyanist arıyorsanız bana Ulaşmanızı Rica Ediyorum.

Kişilik Olarak Kendim Çok Sempatik birisiyimdir. Neşeli Adamımdır. Bu Yüzden Askerden Tezkere Aldığım Gün Herkez benim Gitmeme Çok Üzüldü. Ya Sonuçta Vatan Göreviydi Yaptık Geldik.

Kendim Hangi Mekanlarda Çaldığım konusunda kısa bir bilgi vereyim. Askerden Kısa süre önce Korg PA 80 Org aldığımı sölemiştim. Düğünlerde çalma merakım vardı o yüzden Düğün Salonları ve Sokak Düğünlerinde Çaldım çok öyle uzun zaman çalmadım 3-4 ay kadar falan. Ama asıl Hedefim Böyle Pop Tarzı bi grup ile sürekli Güncel olan şarkılar v.s çalmak .
(Malum düğünlerde taa bilmem kac yıllık şarkıları her düğünde çalıyolar bu benim canımı sıkıyor)

Beni Anlıyacağınızı umud ediyor ve iletişim bilgilerimi veriyorum.

E-MAİL: piyanistmujo@hotmail.com
GSM: (Turkcell) 0543 826 78 70