Arkadaşlar Merhaba, iş yoğunluğu ve sosyal engellerden dolayı vokalimiz ile yollarımızı ayırmak zorunda kaldık.
Likit Müzik grubu 2012 yılıyla beraber faaliyete başlayan Likit 5 aylık süre içinde Ankara'nın bir çok mekanında ve etkinliğinde sahne aldık. If-Woo-Riot-Ph-Public-YolcuLive sahnelerinin yanında Pi koleji ve Kırıkkale Üniversitesi şenliğinde performans sergiledik.
Ska-pop Rock tarzında müzik yapıyoruz. Ama herşeyden önce birbirini çok seven dostlar olarak bir aradayız. Önümüzdeki dönemde kendimize ait coverlar yapmak ve beste çalışmalarına ağırlık vermeyi düşünüyoruz. Düzenli bar programını Eylül ayına kadar planlamıyoruz, bu süre zarfında beste ve cover çalışmları yaparak konser ve etkinlik sahnelerinde paylaşmayı planlıyoruz.Yaz ayıları için başka İstanbul olmak üzere planlanan şehir dışı konserler de mevcuttur. ancak bu kesin verilmiş bir karar değildir, yeni arkadaşın gruba katacağı dinamizm ile hafta 2 günü aşmamak kaydıyla bar programı da yapabiliriz. Repertuarımızda 40-50 şarkı vardır.
Aradığımız vokalimizde aradığımız şeyler;
-Öncelikle sahne deneyimi olan
-Tercihen gitar çalabilen
-Sadece paranın odak olmadığı, dostluk ve karşılıklı saygıyı da odağa koyan bir düşünce yapısı olan,
-Müziği sadece bir hobi olarak değil, uğruna fedakarlık yapılabilecek özel bir şey olduğunu düşünen ve bu konuda hayatında engeli olmayan

grup arkadaşı arıyoruz. Cinsiyet ayrımı yapmıyoruz ancak grubun yaş ortalaması 25, yani bir süre "takılmak" için değil, beste yapacak, albüm dolduracak ve konserlerde çalacak bir grup arıyorsanız başvurunuz.

23 ve 30 Mayıs Çarşamba akşamları profesyonel stüdyoda deneme provaları alınacaktır.

https://www.facebook.com/likitband/app_178091127385 adresinde kayıt ve konser görüntülerimizi de bulabilirsiniz.

İletişim için
https://www.facebook.com/togaykurtulus
togaykurtulus@gmail.com
05307729452


Şimdiden ilginiz için çok teşekkürler, görüşmek üzere