Arkadaşlar merhaba... Sitede yeniyim ve kaydolma amacım, İzmir içinde bu işi ciddi anlamda seven insanlarla müzik yapmak istememdir. Tarzdan ve ne şekilde yapacağımızdan bahsetmeden önce kısaca kendimi tanıtmak isterim.

4 yıllık profesyonel ellerde bir keman eğitimim var. Müzikle asıl olarak bestecilik dalında ilgileniyorum. Klasik eserler besteliyorum. İleride profesyonel anlamda bir Müzisyen olmak yolunda kendimi geliştiriyorum. Fakat son günlerde üzerinde düşündüğüm bir uygulama var. Daha önce bu kadar ileri düzeyde olmasa bile sokak müzisyenliği yaptığım oldu. Şimdide bunu daha renkli bir şekilde ve daha değişik bir şekilde yapmak istiyorum.

Hedeflediğim grup bir Trio olacak(Üçlü enstrüman grubu). Bunun için Benimle beraber, Bir keman daha ve bir çello çalacak, orta düzeyde(en azından suzuki 3-4 bitirmiş olmalı). Önüne gelecek notayı çalabilen. Disiplinli. Bu işe kendini vermiş insanlara ihtiyacım var.

Sokak tam olarak yapacağımız tarz Klasik Müzik olacak(Barok, Klasik, Romantik ve Modern dönemden eserler). Böyle bir şeyin Alsancak gibi bir yerde oldukça hoş olacağını düşünüyorum.

Son olarak özetleyecek olursam;

Bir keman ve bir çello çalan insanlara ihtiyacım var.

1-) Bu işi sevmeniz.
2-) Dediğim gibi en azından amatörlükten daha üst düzeyde çalabilmeniz.
3-) Sokakta çalmanın bir problem oluşturmaması.
4-) Çalınacak olan tarzın bir problem oluşturmaması.
5-) En önemlisi, bu Trioyu kurma amacımı kavramış arkadaşlara ihtiyacım var.

Detaylı bilgi için mesaj atabilirsiniz arkadaşlar. Şimdilik bu kadar. Görüşmek üzere.

Teşekkürler...