Öncelikle tesekkürler, yaklaşık bir haftadır yoğun bir sekilde Semiha Yankının "Seninle bir dakika" bestesinin piyano için yazılmış Notalarını arıyorum sonuç malesef olumsuz oldu. Googelin altını üstüne getirdim. Bırakın "Seninle bir dakika" sarkısnız Türk bestelerinin Piyano NotalaRInı bulmak mümkün değil. Bu bizim ilgisiz duyarısız belkide paylaşımı sevmeyen bir toplum olduğumuzu göstergesi olmalı.

"Seninle bir dakika" midi olarak sadece bir kişi tarafından paylaşıma sunulmuş midi olarak arandıgında hep aynı midi karşınıza cıkıyor. Orda da kişi biraz kendi yorumunu katmış ve ritmler devreye girince olmuyor.

Ünlü piyanist Richard Clayderman bile "Seninle bir dakika" sarkısnı piyano ile yorumlamış yani belkide bi<zim ülkemizde bu parcayı bilen yok yada pşyano calıp elindeki notaları paylaşmak isteyen yok.Dün akşam sarkının bestesini yapan kişiye buldum E mail attım ama cevap gelecegini hiç sanmıyorum.

Bu sabah bu paylaşımı gördüm. Çok ince bir davranış bunu bu sekilde böyle bir paylaşım yapan belkide tek kişisiniz emeğinize sağlık....