Hocam ben teşekkür ederim. Böylece egzersizlerimi zaman buldukça tekrarlamış olurum. 12 ton tekniği tüm gamların major minör tekniğini solo olarak yapıyorum. Bana bu bir sanatçıya eşlik ederken kolaylık sağlıyor. Benim sıkıntım tüm tonların akolarını icra edememek,ki nota bilgim olduğu halde.İşte zamanım olsa iyi bir egzersizle bu sorunu aşarım. Çok faideli bir konu. Parmak numaralarına göre gamların dolaşılması ki belli bir ton dizilimine göre..Aslında çok ta eğlenceli, tek karardan çalanlar sıkılır,ama tüm tonlardan çalanlar gerçekten çok zevk alır.
Şöyle mesela:bazan tv karşısında geçip trt müzik de veya başka bir müzik programında transpoze yapmadan anında solistin sesini yakalayıp ona eşlik ediyordum bazan da halen ediyorum, sanki oradaki orkestranın bir parçası gibi.

saygılarımla hocam.
Sayın idhrofila Tüm tonların akorlarını egzersiz eksikliğinden mi yapamıyorsun .Yoksa incelemediğin için mi. Eğer istersen burada her ton için hangi akorların kullanılacağını yazabilirim Mesela Am tonu için Am -Dm - G -C - F - Em - E7 -BDim gibi ana akorları .İşine yararsa buraya yazarım .Saygılarımla...