ÖZEL DERS VERİYORUM

Özel Müzik Dersi Veriyorum içinde ÖZEL DERS VERİYORUM konusu, İstanbulda yaşıyorum.Müzik öğretmeniyim.Anadolu güzel sanatlar liselerine veya üniversitelerin müzik bölümlerine hazrlık dersleri veriyorum.Ayrıca şan,bağlama,org,piyano,ritm,ud dersleri veriyorum.Ücret görüşülür.İlgilenenlerin mesajlarını bekliyorum....

Sponsorlu Bağlantılar

Bu sayfada toplam 2 sonuçtan 1 ile 2 arası mesajlar gösteriliyor.

Konu: ÖZEL DERS VERİYORUM


  1. #1
    BESTE34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    BESTE34 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Yeni Üye

    nota ÖZEL DERS VERİYORUM

    Sponsorlu Bağlantılar


    İstanbulda yaşıyorum.Müzik öğretmeniyim.Anadolu güzel sanatlar liselerine veya üniversitelerin müzik bölümlerine hazrlık dersleri veriyorum.Ayrıca şan,bağlama,org,piyano,ritm,ud dersleri veriyorum.Ücret görüşülür.İlgilenenlerin mesajlarını bekliyorum.

  2. #2

    Standart Cevap: ÖZEL DERS VERİYORUM

    Merhaba,
    ders nerede oluyor, org dersi düşünüyorum, ücret nedir. Ben profesyonel olarak düşünmüyorum. Evimde Korg pa500 türkiye modeli klavyem vardır. Profesyonel düşünmediğim ve maddi durumum çok da iyi olmadığından ücret çok önemlidir.
    Kartal, Yakacık ta oturuyorum. Email adresime cevap verirseniz mutlu olurum. Saygılarımla, sihirli_111@hotmail.com


Kullanıcılar bu sayfayı şu kelimelerle buldu:

ÖZEL DERS VERİYORUM
Müzisyen ilanları

Benzer Konular

  1. DENİZLİDE ÖZEL BAĞLAMA KURSU VERİYORUM....DENİZLİDE ÖZEL BAĞLAMA KURSU VERİYORUM....

    DENİZLİ MERKEZDE KİŞİYE ÖZEL BİRE BİR UZUN SAP BAĞLAMA KURSU VERİYORUM İLGİLENENLER MSJ ATABİLİRLER İSTER ÖĞRENCİNİN EVİ İSTER KENDİ EVİM AYLIK KURS ÜCRETİ HAFTADA 1 GÜN AYDA 4 GÜN 50 tl ücret..
  2. KOCAELİ DE ÖZEL PİYANO DERSİ VERİYORUM. 13 YIL DENEYİME SAHİBİM.KOCAELİ DE ÖZEL PİYANO DERSİ VERİYORUM. 13 YIL DENEYİME SAHİBİM.

    1999 DAN BERİ GÜZEL SANATLAR LİSELERİ, ÜNİVERSİTE MÜZİK BÖLÜMÜ VE ÖZEL MÜZİK KURUMLARINDA DERS VERMEKTEYİM. LİSANS VE YÜKSEK LİSANS EĞİTİMİMİ DE PİYANO EĞİTİMİ ÜZERİNE YAPTIM. KOCAELİ MERKEZ VE İLÇELERİNDEN İLGİLENENLER MAİL ADRESLERİNİ YAZARLARSA ULAŞABİLİRİM.
  3. Özel Ders , Şan ve Konservatuvarlara Hazırlık !!Özel Ders , Şan ve Konservatuvarlara Hazırlık !!

    Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Opera ve Sahne Sanatları Bölümü Son sınıf öğrencisinden uygun fiyata Şan ,Solfej,Kulak (Konservatuvarlara Hazırlık) Dersleri verilmektedir . Bilgi almak için : bora-oznacar@hotmail.com
  4. istanbulda konservatuar öğrencisinden özel ders..istanbulda konservatuar öğrencisinden özel ders..

    mimar sinan güzel sanatlar üniversitesi devlet konservatuarı 3. sınıf öğrencisinden evinizde özel ders verilir..
  5. Konservatuar hocasından özel dersKonservatuar hocasından özel ders

    Konservatuar hocasından Güzel Sanatlar Lisesine, Konservatuara hazırlık, piyano, gitar ve solfej dersleri. Şu an Ankarada bulunmaktayım. İlgilenen arkadaşlar aşağıdaki telefon numarasından ya da e-mail adresinden bana ulaşabilirler. tel:0506 245 85 30 e-mail: yilmazm7@gmail.com
Konu Puanlaması 5 üzerinden | Toplam : 0 kişi