İstanbul Teknik Üniversitesi Konservatuar Kompozisyon (Bestecilik Aranjörlük) bölümü Mezunu , İstanbul Üniversitesi Yüksek Lisans Müzik Öğretmenliği bölümü mezunundan;

* Profesyonel Cubase Eğitimi Dersleri

* Haftada 1'er saat olmak üzere Ayda 4 saatlik Profesyonel Eğitim Programı

* Profesyonel Studyoda Dijital Cihazlarla uygulamalı olarak

* Hızlandırılmış Eğitim

Ders İçerikleri ;

Ders 1: -Programa genel giriş niteliğindedir. Programın arayüzünü tanımak, proje dosyası oluşturmak ve proje sayfasının kullanımı, kanallar ve tanıtımları, tempo ayarları, metronom duyurmak, genel kısa yollar ve program kullanımını kolaylaştıracak terminolojinin açıklanmasını içerir.

Ders 2: -Cubase ile midi uygulumalarını içerir. Midi kanalı kullanımı, midi yazım çetitleri (keyboard veya fare ile yazmak vb) VST-Instrument kullanımı, Rewiere bağlantısı quantization, key editor ve drum editorde midi yazımı, velocity, midi editing ve eş zamanlı midi kayıdı yapmayı içerir.

Ders 3: -Cubase ile ses kayıdı uygulamalarını içerir. Audio kanal kullanımı, basit ses örnekleri kayıt etmek, fade ve crossfade, quick punch, plug-in insert etmek (eq, reverb vb) ve audio editing işlemlerini içerir.

Ders 4: -Cubase ile miksaj uygulamalarını içerir. (insert, send / return, eq, compressor, reverb, delay, sesleri dengelemek, pan)

irtibat :
msn & mail: bertancosar@reklammuzikleri.net
Gsm : 0533 779 17 96


(Ders ücreti aylık 200 tl dir. )