Progressive derslerle usta solo gitarist olmak ister misiniz ?
Gitar çalmaya başladınız ; çalamadım diye bıraktınız, uğraşmak istemediniz ya da gittiğiniz kursu beğenmediniz... Hiç üzülmeyin siz de istediğiniz gibi kendi müziğinizi yapabilir, istediğiniz hızda gitar çalabilir, sololar atabilirsiniz, sadece inanmanız yeterli...
Biraz kendi tecrübemdeki edinimlerimi paylaşayım, gitar çalabilmek sadece fiziksel bir olgu değildir. Biyolojik ve zihinsel olgular da içerir (Motor öğrenme gibi). Bu olgular ; kendi içlerinde tutarlı ve biz insanoğlunun çözemeyeceği karmaşık bi yapıda birbirlerine sıkı sıkıya bağlıdırlar. Bu olguların gerçekleşmesi kısa ya da uzun süreçler isteyebilir. Bizler bu süreçleri en iyi şekilde tasarladık, planladık, ve gitar tekniğini geliştirmek isteyen herkese uygun bir hale getirdik.
Size uygun düzenli dersler ve programlarla sizin için elimizden geleni yapmaya hazırız.

NOT1 : iletişim sadece mail üzerinden yapılmaktadır. Her türlü bilgi almak için mail atabilirsiniz. Mail adresimiz: guitarexpert1@hotmail.com
NOT2 : Özel ders almak gibi fikri bulunmayan, gitarla alakası olmayan kişiler lütfen gereksiz yere mail atmayınız, bizleri meşgul etmeyiniz.
NOT3 : Sadece 14-22 yaş aralığında bulunanlar ders almak için başvurabilir.
NOT4 : Kendimize en iyi referansı öğrencilerimiz seçtik. Bizimle ilgili bilgi almak istediğinizde sizleri öğrencilerimizle konuşturuyoruz.
NOT5 : Fiyatımız aylık 80 TL. Grup olarak, arkadaşlarınızla ders almak istediğiniz takdirde indirimli fiyatlar uygulanır.
NOT6 : Ders almak isteyenler aşağıdaki kısa bilgi formunu doldurup mail ile birlikte yollamak zorundadırlar.
isim / soyisim :
yaş / cinsiyet :
ikamet adresi :
ulaşabilceğimiz telefon :