ELEKTRO GİTAR DERSİ,ELEKTRO GİTAR KURSLARI -ANKARA


Stüdyomuz bünyesinde bulunan dersliklerimizde, deneyimli ve akademik eğitmen kadromuzla elektro gitar,akustik gitar,klasik gitar ve bas gitar dersleri vermekteyiz.Öğrencilerimizin talepleri doğrultusunda belirleyeceğimiz eğitim programları ( profesyonel veya hobi amaçlı), eğitmenlerimizce hazırlanmış metodlarla işlenmektedir.

Sürekli olarak metotlardan etüt çalışarak değil gitar sololarıyla elektrogitar çalıştırmaktayız.Teknikleri ( bend, hammer-pull, harmonic, vibrato, sweep, tremolo, pena teknikleri, vs. ) önce egzersiz sonrasında parçalar üzerinde çalışıyoruz. Beraberinde diziler, akorlar, modlar, doğaçlama teknikleri gibi teorik bilgiler de zamana yayılarak anlatılıyor ki bunlar olmadan kendi sololarımızı üretmek zordur.

Stüdyomuzdaki tüm enstrüman dersleri birebir-özel ders olarak işlenmekte, aylık kurlar şeklinde haftada bir saat dersten oluşmaktadır. Çalışma saatleri ve günleri, siz ve eğitmenlere uygun zamanlar belirlenerek programlanmaktadır. İstekleriniz doğrultusunda bu program yoğunlaştırılabilir.

rezervasyon ve irtibat için aşağıdaki adres ve telefonlardan bize ulaşabilirsiniz.


Stüdyo Ankanom
Libya cad.10/D Kolej-Kızılay

Ankanom||Müzik E?itimi ve Ses Kay?t Prova Stüdyosu|Davul-Bateri Dersi,Dersleri,Kursu,Kurslar?-Ankara

0312 432 13 08 // 0555 630 03 02

email/msn:studio_ankanom@hotmail.com

elektro gitar dersi,elektro gitar kursu,bas gitar dersi,bas gitar kursu,klasik gitar dersi,akustik gitar dersi,ankara,elektro gitar dersleri,elektro gitar kursları,bas gitar dersleri,bas gitar kursları,klasik gitar dersi ankara,gitar dersi ankara,gitar kursu ankara,ankarada elektro gitar dersi,ankarada elektro gitar kursu,gitar grup dersleri,gitar grup kursları ankara