Dipses Sanat Merkezi İzmir / En Uygun Fiyatlar Notasyon Bilgisi / Enstruman Dersleri

Özel Müzik Dersi Veriyorum içinde Dipses Sanat Merkezi İzmir / En Uygun Fiyatlar Notasyon Bilgisi / Enstruman Dersleri konusu, Dipses Sanat Merkezi Karşıyaka / Tiyatro Sokağı Pan Kitap Evi Karşısı Borsa İş Hanı Kat 2 D:203 www.studyodipses.com 05066266225 ''Gitarist Değil Müzisyen Yetiştiriyoruz.'' Tek öğrenci=Gerçek bilgi. Formülünden Yola Cıkarak,Tüm Çalışmalarımızda ...

Sponsorlu Bağlantılar

Bu sayfada toplam 2 sonuçtan 1 ile 2 arası mesajlar gösteriliyor.

Konu: Dipses Sanat Merkezi İzmir / En Uygun Fiyatlar Notasyon Bilgisi / Enstruman Dersleri


  1. #1
    bigbang - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    bigbang isimli Üye şimdilik offline konumundadır Yeni Üye

    Standart Dipses Sanat Merkezi İzmir / En Uygun Fiyatlar Notasyon Bilgisi / Enstruman Dersleri

    Sponsorlu Bağlantılar


    Dipses Sanat Merkezi


    Karşıyaka / Tiyatro Sokağı Pan Kitap Evi Karşısı Borsa İş Hanı Kat 2 D:203
    www.studyodipses.com
    05066266225
    ''Gitarist Değil Müzisyen Yetiştiriyoruz.''


    Tek öğrenci=Gerçek bilgi. Formülünden Yola Cıkarak,Tüm Çalışmalarımızda Bire Bir Eğitim Veren Dersligimiz Gerçek Müzisyenleri yetiştirmek için hazırlanmıştır.

    Hayalinizdeki Enstrumanı Hayalinizdeki Gibi Çalmak İçin Yıllarca Beklemeyin.Özel Metodlar ve özel teknikler ile kısa sürede ilerleyebilirsiniz.Uygulanan Programa göre 2-6 ay içerisinde bir çok eserin altına imzanızı atabilirsiniz.
    Gitarist Değil Müzisyen Yetiştiriyoruz ve bunun bilincinde Doğru Metotlarla Doğru müfredat ile yolumuza devam ediyoruz. KLASİK GİTAR DERSLERİ Klasik Gitar , çağdaş dünyanın , çağdaş çalgılarından biridir.Klasik gitar , solo dinleti ve konser verilip dinlenebilen bir kaç enstrumandan biridir.Eğitmenlerimiz , eğitim süreci içerisinde , klasik gitarın temelinden başlayarak , teknik çalışmalaradoğru ilerlemekterdir.Öğrencilerimiz ,ellerin koordineli çalışması , nota eğitimi ,solo çalışmalar , grup çalışmaları gibi gerekli eğitimlerden geçerek,birçok eserleri seslendirecekler. Ayrıca Rock'n Roll ,Batı Müziği , Latin, Türk müziği v.b. farklı tarzlarda eserler de seslendirilmektedir.



    ELEKTRO GİTAR DERSLERİ Ellektro gitar , tellerin titreşimini , gövdesinde bulunan manyetikler aracılığıyla , elektriğe çeviren , amplifikatörlere bağlandığında yüksek miktarda ses alabilen gitardır.Eğitmenlerimiz , el koordinasyonu ve performans geliştirici çalışmaların yanı sıra teknik çalışmalar ve akor , ritm bilgisiyle rock gitar tekniklerive uygulanışı ile birlikte solo ve grup çalışmaları yapılmaktadır.


    BASS GİTAR DERSLERİ
    Bass Gitar , tellerden gelen titreşimlerin manyetikler tarafından elektrik sinyaline çevrilip bu sinyali sese çevirecek olan amplifikatöraracılığıyla yüksek ses alınan bir enstrumandır.Bass Gitar hocalarımız , parmak koordinasyonları eşliğinde , öğrencinin doğru şekilde , tutuş , çalış eğitimlerinin yanı sıra finger ,slap gibi teknikleride öğretecekler.Jazz , Rock ,Batı , Latin Müziklerinin Bass Tabları ile çalışırken , notasyon bilgisi ile klavye üzerinde rahatlıkla gezerek kısa sürede öğreneceksiniz.


    DAVUL DERSLERİ
    Bateri, Fransızca'dan gelmiş bir kelimedir. Vurmalı çalgılar takımına denir.Çoğunluğun düşündüğü gibi bateri (davul) çok hızlı olmaktan ibaret değildir. Denge ve akıcılık gerekir. Bire bir Akustik davul ile öğrencilerimiz düzenli olarak metronom ile çalışacaklar ve single-stroke, double-strokeparadidle, double paradidle, üçlemeler, altılamalar gibi el teknikleri, dörtlük ritmin üzerine dörtlük, sekizlik, onaltılık kick vuruşları gibi sağ ayak teknikleri , hi-hat ile dörtlük,sekizlik,onaltılık saymak gibi sol ayak teknikleri ve tabiki el-ayak kombinasyonları gibi tekniklerüzerinde çalışmalar uygulanacaktır.



    KEMAN DERSLERİ Keman dört telli yaylı, perdesiz bir çalgıdır. Keman 4 telli olmadan önce 7 telliydi zaman içinde
    değişerek şu anki 4 telli halini almıştır.

    Değiştirilmesinin sebepleri ise görünüşünün kaba ve tutuşununda zor olmasından kaynaklanır. Keman'ın telleri sırayla 7'den 6'ya, 6'dan da 5'e düşmüştür.

    Viyola ve viyolonselin de bulunduğu violin ailesinin en küçük ve en yüksek tondan çalan üyesidir. Akord sesleri pesten tize sol, re, la, mi'dir.

    Keman yayına arşe denir. Arşede yapay ya da gerçek at kılının yanı sıra ham misina olarak adlandırılan bir madde de kullanılabilir.

    Almanca: Geige, Fransızca: Violon, İngilizce: Violin, İtalyanca: Violino dur. Uzunluğu 60 cm'dir.
    Yayla çalınan telli bir çalgıdır. Notası, ikinci çizgi Sol açkısı ile yazılır.

    Orkestralarda, genel olarak (Solo, I, II) üç partisi bulunur.
    Solo ve eşlik görevi verilir (özellikle bir solo çalgıdır). Hiçbir çalgıda olmayan ses rengiyle, çok zengin bir anlatım gücü vardır.

    Keman dersine katılma yaşı veya sınırı var mıdır?

    - Keman dersi almak için 8 ila 60 yaş arasında olmak yeterlidir.

    Derse başladığımda kemana günde ne kadar zaman ayırmalıyım?

    - Profesyonel bir amaç güdülmüyorsa, sadece musiki ile ilgilenmek hayatımıza renk katmak ise
    amacımız minimum günde 1 saat vakit ayırmak yeterli olacaktır.


    Daha önce hiç nota görmemiş bir kişi ne kadar zorlanır?

    - Kesinlikle zorlanmaz. Sebebi; keman dersi alırken başka bir ücret ödemeden, bona ve solfej eğitimi almasıdır.

    Keman hangi omuza konur?

    - Eğer aksini gerektirecek bir durum yok ise sol omuza konularak tutulur. Solak olmanız bir problem yaratmaz.

    Keman çalarken omuzluk kullanmak şart mıdır?

    - Omuzluk (yastık) kemanı rahatça tutmamızı sağlayan bir aparattır ve kullanma zaruriyeti yoktur. Fakat yokluğu bir takım yanlı pozisyonların alıkanlıkların ortaya çıkmasına neden olur.


    Temel duruş pozisyonu nasıldır?

    - Keman genellikle ayakta durarak ya da belli bir yere oturarak dengeli ve rahat biçimde çalınmalıdır. Ayaktayken ayaklar yanlara doğru omuz hizasında, otururken de gövde olağan dikliğinde durur.


    Keman Dersleri Aylık Olarak Fiyatandırılır

    Haftada 1 / Ayda 4 Saat 150 TL.
    Yan Flüt Derslerimiz


    Flüt Nedir ?



    Bilinen en eski enstrümanlardan olan, kökleri MÖ. 200 - 500' lü yıllara dayanan enstrüman, bu çağlarda belli bir metodu olmaksızın, çeşitli şekillerde üretilmiş ve kullanılmıştır.



    Bilinen modern flüte en yakın üretim 12. Yüzyıl da Avrupa' da Alman Flütü ismiyle üretilmiş, 17. Yüzyılda Tehobald Boehm tarafından modern flüt üretilmiştir. Hatta yan flüte Boehm Flute de denmektedir.



    Yan Flüt Ağızlık, Gövde ve Ayak ismi verilen 3 parçadan oluşur. Sol anahtarı kullanan enstrüman "Dilsiz nefesli Çalgılar" grubunda anılmaktadır.



    Derslerimiz



    Yan Flüt Derslerimiz birebir ders (özel ders) biçiminde verilir.

    Enstrümanın doğası gereği kalabalık gruplarda verilmesi, eğitim tekniği bakımından çok sakıncalıdır.

    Derslerimiz Sıkıcı olmadan en iyiyi sunma amacı doğrultusunda sunulur.

    Bu bağlamda her türlü teknik ve teorik bilgi verilip, enstrümanın kökenlerine ait eserler icra edilirken,

    popüler uygulamalar da göz ardı edilmemektedir. Elbette popüler Müzik icra etmek ya da bu alanda eğitim almak öğrencinin kendi isteğine bağlıdır.



    Derslerin Tamamında standart olarak işlenen teknik ve teorik konular aşağıdaki gibidir.



    Genel Nota Teorisi

    Nefes ve ağız teknikleri

    Flütü tanıma ve nota yerlerini kavrama hususundaki etüt ve çalışmalar

    Doğru ses çıkarma ve alıştırma etütleri

    Genel Armoni

    Gamlar ve dizilerin kavranması ve icrası

    Stillerin kavranması ve oluşumları hakkında bilgiler

    Eser İcraları

    Eser Analıizleri

    Polifoni

    Orketsra (Eşlikli Çalışmalar)



    Müfredatımız



    Yan Flüt Dersi, başlığını taşıyan kapsamlı ve beynelmilel geçerli ve Türkiye menşeili çok iyi bir metod ne yazık ki bulunmamaktadır. Elbette Flüt Derslerimizde yerli saantçıların eserlerine yer verilecektir, Ancak çoğunlukla, Alman ve Amerikan okullarının metodları işlenmektedir. Zira bu yayınlar çok daha ileri bir eğitimi vaad etmektedir.



    Ayrıca derslerimizde Repertuar bakımından hiç bir kısıtlama yoktur.



    Zira özel derslerde her Repertuar parçasının onlarca alternatifi bulunmaktadır.



    Bu bağlamda derslerimize katılan öğrencinin gerek Klasik Batı Müziği, Gerekse popüler müzik dallarında pek çok eseri icra edeceği söylenebilir. Ayrıca Konser Repertuarımız da müfredatımıza dahildir. Eşlikli çalışmalar, solo ve orkestra çalışmaları devamlı yapılmaktadır.



    Eğitmenlerimiz



    Yan Flüt Dersi eğitmenlerimiz müzik akademisyenlerinden oluşur, yani alaylı tabir edilen profesyonel Müzisyenler bu derslere eğitimcilik yapamazlar (özel kurslardan sertifika sahibi olsalar dahi).



    Kurumumuzda Klasik Batı Müziği Enstrümanlarının derslerini sadece Klasik Batı Müziği Konservatuarları veya Güzel Sanatlar Fakültelerinin ilgili bölümlerinden mezun, "Pedogojik Formasyona sahip" eğitmenler veya Eğitim Fakültelerinin Müzik Bölümünden mezun Öğretmenler verebilmektedir.



    Yani eğitmenlerimiz alanlarında uzman, eğitim konusuda da en az alanlarında oldukarı kadar başarılı müzik insanlarıdır. Kurumumuzun sloganı stratejisinden de haraketle, "Genç Dinamik Kadro, Az Öğrenci Etkin Eğitim" dir. Her dersimizde olduğu bu derslerimizde de eğitimcilerimiz 25 ile 35 yaş arasındadır.

    Flüt, üç parçanın birleşiminden oluşan bir enstrümandır.




    Baş (ya da ağızlık)
    Gövde
    Kuyruk Bu müzik aletinin satın alınırken verilen bir temizleme çubuğu bulunur. Çalgının başına pamuk konularak flütün içi temizlenir Çalgının baş bölümünde bir üfleme deliği vardır. Bu nedenle bu bölüme "ağızlık" da denir. Üfleme deliği çalıcının alt dudağına dayalıdır. Sağ omuz yönünde, yere koşut olarak tutulur. Sol el ağızlık tarafında, sağ el ise kuyruk tarafında tutulur. İki elin baş parmağı alttan flütü destekler. Flütün borusu silindir şeklindedir. Çapı 1,9 cm'dir. Flüt ağızlıktan başlayarak kapalı uca dek 67,2 cm'dir.


    Günümüzde nikel, gümüş, altın gibi madenlerden yapılmaktadır. Fakat XX. yy.'lın başlarına kadar abanoz, nar gibi sert ağaçlardan yapılırdı. Metal olduğu halde tahta nefesli çalgılar grubu üyesidir. Bunun nedeni ses renginin tahta tınısı vermesi ve diğer tahta nefesliler ile iyi kaynaşması ve ses elde ediliş yönteminin tahta enstrümanlar gibi olmasındandır. Tahta flütün en önemli özelliği tatlı, yuvarlak ve olgun olmasıydı. Metal alaşımlardan yapılmaya başlamasıyla bu özelliklerini büyük ölçüde yitiren flüt daha çevik, ses niteliği yönünden ise parlaklık kazanmıştır. Özellikle ince sesler metalden yapılan flütlerde daha kolay ve güvenlidir.







    Yan flüt derslerimiz , notasyona dayalı , armoni ve doğru müfredata ilerlemektedir.Esnek ders saatlerimiz ile öğrenirken eğleneceksiniz.











    KLAVYE DERSLERİ

    Klavye Bazı Müzik aletleri ve cihazlarında bulunan, çoğunlukla kaldıraç mekanizmasına sahip tuşlardan oluşan takım. Klavye aynı zamanda klavyeye sahip elektronik müzik cihazları için de kullanılan genel bir terimdir. MIDI klavyeyi teorik ve pratik bilglerler eşliğinde kısa sürede öğrenmek isteyenler için hazırlanmış özel ders programımız ve esnek saatlerimiz ile öğrenecek , öğrenirken eğleneceksiniz.





    Derslerimiz Ayda 4 ya da 8 saat olarak öğrencimizin istediği günlerde istediği saatlerde verilmektedir.
    FİYATLARIMIZ



    Elektro Gitar 4 Saat 100 TL / 8 Saat 200 TL
    Akustik Gitar 4 Saat 100 TL / 8 Saat 200 TL
    Klasik Gİtar 4 Saat 100 TL / 8 Saat 200 TL
    Bass Gitar 4 Saat 100 TL / 8 Saat 200 TL


    Bateri 4 Saat 120 TL / 8 Saat 240 TL
    Ud , Bağlama , Klavye , Piyano , Çello , Şan Dersi , Keman, Yan Flüt , üflemeli , Yaylı , Tuşlu Enstruman Fiyatlarımız
    4 Saat 150L / 8 Saat 300 TL

  2. #2
    klavye33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    klavye33 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Katılımcı Üye

    Standart Cevap: Dipses Sanat Merkezi İzmir / En Uygun Fiyatlar Notasyon Bilgisi / Enstruman De

    klasik batı müziği notaları bulmamız mümkünmüdür.keman için. ?
    KeyfiMuzik.Net - Müzisyen Forumları
    KORG PA800 ..... professional arranger...


Kullanıcılar bu sayfayı şu kelimelerle buldu:

dipses fiyatı, notasyon bilgisi, izmir dipses sanat merkezi, dipses fiyatları
Müzisyen ilanları

Benzer Konular

  1. Erturgut Sanat Merkezi | En Uygun Fiyat ve Öğrenebilme Garantisi | Uzman Eğ...Erturgut Sanat Merkezi | En Uygun Fiyat ve Öğrenebilme Garantisi | Uzman Eğ...

    Erturgut Sanat Merkezi | Müzik Kursu İzmir | Sanat Merkezi İzmir - Uzman Eğitmenler - Uygun Fiyatlar - Esnek Ders Saatleri - Öğrenebilme Garantisi - Her Yaşa ve Her Tarza Yönelik Eğitim - Sıkmayacak, Kişiye Özel Ders Programı - Haftanın 7 Günü Hizmet - Tam Donanımlı Sınıflarda Bilgisayar Destekli Müzik Eğitimi
  2. Erturgut Sanat Merkezi / İzmir Müzik KursuErturgut Sanat Merkezi / İzmir Müzik Kursu

    Erturgut Sanat Merkezi msn@erturgutsanatmerkezi.com Telefon: 0232 368 88 08 0507 95 96 333 Adres: 1715 sokak no: 54/1 kat. 3 daire: 4
  3. Enstruman Dersleri Güler Yüzlü Profesyonel Ekip Stüdyo Dipses'te...İzmir KarşıyakaEnstruman Dersleri Güler Yüzlü Profesyonel Ekip Stüdyo Dipses'te...İzmir Karşıyaka

    Stüdyomuz Bünyesinde Bulunan Profesyonel Telli , Tuşlu , Yaylı , Vurmalı , Enstruman Hocaları Her Zaman Hizmetinizdedir.Güler yüzlü , işini para için değil müzik için yapan ekibimiz , size enstruman öğretirken bir yandan çayınızı içip aynı zamanda eğleneceksiniz... Elektro , Klasik , Bass Gitar Dersleri Aylık Ders Ücreti 100 TL (Haftada 1 Saat) Akustik Davul Dersleri Aylık Ders Ücreti 120 TL (Haftada 1 Saat)
  4. Nokta Sanat Merkezi Yaz ProgramıNokta Sanat Merkezi Yaz Programı

    NOKTA SANAT MERKEZİ YAZ PROGRAMI HIZLANDIRILMIŞ MÜZİK DERSLERİ Haftada 2 gün Piyano, Keman, Bateri ve Solfej dersleri… Haftada 3 gün Piyano, Keman, Bateri ve Solfej dersleri… Haftada 2 gün Gitar ve Solfej dersleri…
Konu Puanlaması 5 üzerinden | Toplam : 0 kişi