Herkese merhaba.
Gobbo Sanat kapılarını Ankara'lı sanatseverlere açmış bulunmaktadır.




Alanında deneyimli sanatçılar ve konservatuvar öğrencileri/mezunları tarafından uygun fiyatlarla ders vermekteyiz. Amacımız soğuk kurs ortamından uzak, daha samimi ve sanatın getirdiği heyecanla derslerimize devam etmek ve sizi hayallerinize yaklaştırmak. Bu sayede hayaliniz ister amatör anlamda devam etmek, ister sanat okulunu kazanabilmek olsun, bu yolculukta size verebileceğimiz hizmetin en iyisini vermek için çabalıyoruz. Daha sonrası size kalmış, dilerseniz kariyerinizi canlı konserler, kayıtlar ile sürdürür, dilerseniz sanatçı olma yolunda adımlar atmaya devam edersiniz.


Eğer sanat okulu - Güzel Sanatlar Liseleri ve Konservatuvarlar için çalışmak niyetindeyseniz doğru adrestesiniz. Her birimiz sizi geliştirebilmek için önce bir yol belirleyecek ve bu yolda emin adımlarla ilerleyeceğiz.


Kurslarımız özel ve grup dersleri olarak verilmektedir. Bu fiyat farklılıklarına sebep olduğundan ilanda açıklamak yerine yüz yüze görüşüldüğünde konuşulması taraftarıyız.
Verdiğimiz kurslar:


Tiyatro - Opera - Popüler Şan - Gitar ( akustik, elektronik, klasik, bas ) - Piyano - Popüler Piyano - Keman - Yan Flüt - Yaratıcı Drama - Solfej - İşitme




Her bir dal için konservatuvara hazırlık derslerimiz ayrı planlanmakta ve buna göre fiyat belirlenmektedir. Sizi hedeflerinize ulaştırmak için biz hazırız.




Eğer müziğe ilginiz var ancak bu yönde yeteneğiniz olup olmadığından emin değilseniz bir telefon uzağınızdayız. Sizi çok iyi işler yapacağınız konusunda kandırarak size ders vermeye devam eden ve paranızı sömürmekten çekinmeyen kurslardan farklıyız.








İletişim için mesaj atabilir ya da Gobbo Sanat isimli facebook adresimizi takip edebilirsiniz.
Telefon : 0543 506 1885
Lütfen ilanı keyfimüzik.net'te okuduğunuzu belirterek arayınız.




gobbosanat