ANKARA

PROFESYONEL EĞİTMENLERİMİZLE KLASİK GİTAR, ELEKTROGİTAR, BASGİTAR, AKUSTİK GİTAR DERSLERİMİZ DEVAM ETMEKTEDİR

LİBYA CAD. 10/C-D-E KOLEJ KIZILAY
0312.432 13 08//0555.630 03 02

KLASİK GİTAR,ELEKTRO GİTAR,BAS GİTAR,AKUSTİK GİTAR dERSİ ANKARA
Profesyonel veya hobi amaçlı gitar dersi almak isteyen - gençler, yetişkinler ve çocuklar için oluşturulmuş sınıflar ve özel ders imkânlarıyla Ankara'da müzik severlere hizmet vermekteyiz.
Alanlarında uzman eğitmenlerimizle işlenen gitar derslerimiz, haftada bir saat birebir - özel dersten oluşmaktadır. Çalışma gün ve saatleri öğrencilerimizin ve stüdyomuzun uygunluğuna göre programlanmaktadır.
Klasik, akustik, elektro, basgitar eğitimi veren stüdyomuz, gelişen teknikler doğrultusunda kendini yenileyen eğitim programlarıyla, geleneksel kültürle biçimlenmiş çalgı tekniklerini ve eğitim yöntemlerini, günümüz anlayış ve biçimlerine uyarlayıp - yorumlayarak günümüz müziğine ve eğitimine bakmaktadır.
Enstrüman çalabilmek için bir yaş sınırı olmadığına ve kulağın eğitilerek gelişebileceğine inanan eğitim felsefemizle her yaştan müzik sever kurslarımıza katılabilmektedir.

Ders programlarımız ve her türlü sorularınız için adres ve telefonlarımızdan bize ulaşabilirsiniz.

0312.432 13 08 // 0555.630 03 02


www.ankanom.com


GİTAR DERS PROGRAMLARIMIZ

Gitar ders programımız, seçimini yaptığınız enstrümana has yapıyı tanımakla başlar. Yapı olarak benzerlikler gösterse dahi, ilk derslerimizden itibaren çalmak istediğiniz türe(Klasik, Flâmenko, Pop, Rock, Caz) ve enstrümana(Klasik Gitar, Elektro Gitar)yönelik, seçim ve eğitim metotlarımız derslerimizde yerini almaktadır.

KLASİK GİTAR DERSLERİ

Doğru tutuşun ardından boş teller üzerinde parmak ve arpej çalışmaları başlatılmaktadır. Sağ ve sol el pozisyonlarına bakılmakta aynı zamanda solfej ve teorik bilgiler verilmektedir.
Majör ve minör gamların gitar üzerinde çalınması sağlanmakta, seçtiğimiz parçalarla nüans ve yorumlama tekniklerine bakılmaktadır. Tekniği geliştirici etütlerle desteklenen derslerimiz Repertuar oluşturma çalışmalarıyla devam eder.

ELEKTROGİTAR DERSLERİ

Temel el hareketleri ve pozisyonlarıyla başlayan dersler, pena kullanımı ve egzersizleriyle devam eder. Sol elde parmak açma çalışmaları yapılmakta, klavye üzerinde doğru tutuş ve düzeltme egzersizleri uygulanmaktadır.
Teorik bilgiler ve gamların öğretilmesiyle basit etütler çalışılmakta, akorlar ve çevrimleri öğretilmektedir. Ritm bilgisi ve bona çalışmaları yapılmakta, enstrüman üzerinde slide, vibrato, bending gibi teknik konular öğrenciye verilmektedir.
Pentatonik diziler, modlar, altere diziler çalışılmakta, melodi yapımı ve doğaçlama teknik olarak incelenmektedir. Bu dönemde gitaristlerin yazım ve çalış teknikleri-eserleri incelenmektedir.

BASGİTAR DERSLERİ

Temel gitar eğitimine benzer tutuş, pozisyonlar, sağ ve sol el çalışmalarıyla başlayan bas gitar derslerimiz, enstrüman üzerinde gamlar, yürüyüşler ve teorik bilginin kazandırılmasıyla devam eder.
Teknik ve ritmik egzersizler seçtiğimiz etütlerle birlikte öğrenciye kazandırılmakta, bu amaçla pratik eğitim yolları izlenmektedir. Slap, walking, ritim kalıpları gibi teknik konular, hazır alt yapılar üzerinde grup öncesi performans çalışmalarıyla desteklenmektedir.

Stüdyomuz Hakkında,

Bölge olarak şehir merkezinin kalabalığından uzak aynı zamanda şehrin merkezinde konumlanmaktayız. Sekiz adet stüdyo ve kafeden oluşan Ankanom, 300 m2 kapalı alan ve 80m2 bahçe alanına sahiptir. Araç park yerimiz mevcuttur.
Molalarınız ve ders aralarında dünyanın seçkin kahve çekirdekleriyle hazırlanmış kahveleri bulabileceğiniz stüdyo kafemiz özel menülerimizle hizmet vermektedir.
Haftanın belirli günleri kafemizde düzenlediğimiz müzik etkinliklerinde belirli bir seviyeye gelmiş öğrencilerimiz performans sergilemekte, Müzisyen dostlarımızla oluşturduğumuz gruplar sahne almaktadır.
...Günlük yaşamın stresinden arınmak, sevdiğiniz bu enstrümanların eğitimini almak ve birlikte müzik yapmanın keyfine varmak için bizi arayınız...

İletişim:
Libya Caddesi 10/C-D-E Kolej/Kızılay - ANKARA
Tel: 0312.432 13 08 //0555.630 03 02

Web :http://www.ankanom.com
E-mail :info@ankanom.com
Anlık İletişim: studio_ankanom@hotmail.com