Reason 4 ü İndirdim ama kulanamıyorum yardım lütfen

Reason içinde Reason 4 ü İndirdim ama kulanamıyorum yardım lütfen konusu, arkadaşlar bugün indirdim kurdum şu yukardaki derslere de baktım ama mixer computer drum gibi eklemekten başka bişey yapaadım bi yardım eder misiniz şu kablo bağlama olayını anlamadım ???...

Sponsorlu Bağlantılar

Bu sayfada toplam 4 sonuçtan 1 ile 4 arası mesajlar gösteriliyor.

Konu: Reason 4 ü İndirdim ama kulanamıyorum yardım lütfen


  1. #1
    craplex - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    craplex isimli Üye şimdilik offline konumundadır Katılımcı Üye

    Standart Reason 4 ü İndirdim ama kulanamıyorum yardım lütfen

    Sponsorlu Bağlantılar


    arkadaşlar bugün indirdim kurdum şu yukardaki derslere de baktım ama mixer computer drum gibi eklemekten başka bişey yapaadım bi yardım eder misiniz şu kablo bağlama olayını anlamadım ???

  2. #2
    ttaasl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ttaasl isimli Üye şimdilik offline konumundadır Katılımcı Üye

    Cevap: Reason 4 ü İndirdim ama kulanamıyorum yardım lütfen

    arkadaşlar bugün indirdim kurdum şu yukardaki derslere de baktım ama mixer computer drum gibi eklemekten başka bişey yapaadım bi yardım eder misiniz şu kablo bağlama olayını anlamadım ???
    Kablo bağlama olayıyla senin şimdilik işin yok. Sağ taraftaki enstruman efect gibi cihazları mousla sürükleyip sol üst kısma attığında bağlantılarını otomatik yapar. eklediğin cihazın üstündeki sesleride kendin değiştireceksin biraz kaba bir cevap ama sorun tam açık olmadığı için bu kadar.

  3. #3
    bugramahir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    bugramahir isimli Üye şimdilik offline konumundadır Katılımcı Üye

    Standart Cevap: Reason 4 ü İndirdim ama kulanamıyorum yardım lütfen

    Reason u açtığında mixerin altındaki boşluk alana sağ tıkla orada birçok cihaz ismi göreceksin resimde verdiğim gibi.oradakilerden biri seç.mesela Subtractor ve Malstrom dijital sesler içerir.nnxt ve nn19 da orkestral sesleri ağırlıklı ve gerçeğe yakın bulabilirsin.combinator ise o cihazların kombinasyonu birleşmesiyle oluşan birşeydir.thor ise padlar ağırlıklı elektronik ses cihazı yani synthesizerdır.bir cihazı seçtin ve açtın.mesela combinator.bunun yamalarından kendi istediğin enstrumanı seçip oradan ekleme yapabilirsin.kablolarla şimdilik işin olmaz arkadaşın dediği gibi ilerleyen zamanlarda farklılıklar arayacaksın sesde o zaman kablolar yardımını görür.umarım yardımcı olabilmişimdir.eksik varsa affola.bu arada dr rex i yani en önemlilerinden birini es geçmişim.dr rex bass veren bir cihazdır bu cihaz sayesinde hazır bassları kullanabilirsin birçok alternatifi vardır.kendi basını üretmek istersen redrum u kullanmanı öneririm.
    Eklenmiş Resmin Önizlemesi -cihaz-ekleme.jpg  

  4. #4
    emre_5553 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    emre_5553 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Keyfi Silver Üye

    Standart Cevap: Reason 4 ü İndirdim ama kulanamıyorum yardım lütfen

    Güzel anlatmışsınız fakat dr rex bass veren bir cihaz değildir.Dr rex ile rx2 formatındaki sample dosyaları açılır bunlar illaki bass sample olması gerekmez her çeşit sesi recycle yardımıyla rx2 formatına dönüştürüp dr rex ile açabiliriz.Ayrıca Dr rex ile sample ın bulunduğu notayı temposunda hiçbir değişiklik olmadan inceltip kalınlaştırabiliriz.
    KeyfiMuzik.Net - Müzisyen Forumları



    www.myspace.com/aurorarapbeats


Kullanıcılar bu sayfayı şu kelimelerle buldu:

reason yardım, reason 40 kablolar, reasonda kablolar çıkıyor, reason 4 drum kit ekleme, reason saz, reason kablo bağlama, reasonda kabloları bağlama, reason 4 ü
Müzisyen ilanları

Benzer Konular

  1. REASON VE PROTEUS SESLERİ ( lütfen yardım edin!!!!!)REASON VE PROTEUS SESLERİ ( lütfen yardım edin!!!!!)

    Herkese selam arkadaşlar!!!!!! ben e-mu xboard 25 kullanıorm. içinde proteuSun 3 cdlik ses arşivi çıktı. ama ben bunları reasonda kullanamıorm. Nasıl yapabilirm. Yardımcı olursanız çok sewinirm. SAYGILARIMLA.
  2. Reason beat ? ( Lütfen yardım )Reason beat ? ( Lütfen yardım )

    Selâmü aleyküm. Arkadaşlar kendime göre profesyonel olarak beatmaker'lık yapıyorum. Fakat kullandığım yazılım olan Reason'da ses çok yalın çıkıyor .S Yani doyurucu değil hazırladığım beat'in sesi , dengesi. Bu açığı kapatmak için sizlerden " anlatım " şeklinde acil yardım bekliyorum Ep hazırlığı içerisindeyim çok önemli. Sesi , kaliteli hâle nasıl getiricem ? Teşekkürler KeyfiMuzik...
  3. netbook pc ye flash bellek ile reason kurulumu(lütfen yardım edin!)netbook pc ye flash bellek ile reason kurulumu(lütfen yardım edin!)

    Selam arkadaşlar benim sorunum eee pc isimli netbook a flash dan reason 4 kuramamam. kısa bi yüklemeden sonra açmak istediim zaman cd istiyor bunu nasıl yapabilirim saygılar:D
  4. Reason klavye yardım lütfenReason klavye yardım lütfen

    Reason klavye tanıtmaya çalışıyorum fakat yapamadım.Edit/preferences/Control Surfaces And Keyboards/Add/Bome Software/Buradan sonra açılan pencerede OK aktif olmuyor.Yardımcı olusanız sevinirim.TEŞEKKÜRLER Eklentide resmi var.
  5. Axiom 49 ve REASON Kullanan Yardım lütfenAxiom 49 ve REASON Kullanan Yardım lütfen

    selam ben axiom 49 mdi klavyemi reason 4 ile kullanıyorum . geçen gün Pitch sorunu yaşadım pitch tuşu çalışıyor ama işlevi yok . bu sorunu nasıl giderebilirim yardım edin lütfen ..
Konu Puanlaması 5 üzerinden | Toplam : 0 kişi