YouTube Kanallarınız İçin Abone Ol Filigranı

Resim Galerisi içinde YouTube Kanallarınız İçin Abone Ol Filigranı konusu, Merhabalar. Google'da görsellerde arama yaparken en sıkıntı çekilen konulardan biridir diye düşünüyorum. Peki ne işe yarar filigran? Youtube'da filigran eklersek videolarımızı görüntüleyen herkese sağ altta abone ol butonu görünür. Ve ...

Sponsorlu Bağlantılar

Bu sayfada toplam 1 sonuçtan 1 ile 1 arası mesajlar gösteriliyor.
Beğeni Listesi1Beğeni

Konu: YouTube Kanallarınız İçin Abone Ol Filigranı


  1. #1
    Anıl Yıldırım - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Anıl Yıldırım isimli Üye şimdilik offline konumundadır Her şeyde biraz sen varsın..

    YouTube Kanallarınız İçin Abone Ol Filigranı

    Sponsorlu Bağlantılar


    Merhabalar.

    Google'da görsellerde arama yaparken en sıkıntı çekilen konulardan biridir diye düşünüyorum. Peki ne işe yarar filigran? Youtube'da filigran eklersek videolarımızı görüntüleyen herkese sağ altta abone ol butonu görünür. Ve bu izleyicilerinizi veya dinleyicilerinizi kanalınıza abone olmaya teşvik eder. Ben yapmış olduğum abone ol butonlarını sizlerle paylaşıyorum.

    Nasıl Eklenir?
    YouTube hesabınızda oturum açtıktan sonra https://www.youtube.com/branding bu linke giriyoruz. Karşımıza filigran ekle butonu çıkıyor tıklıyoruz. Daha sonra buradan indireceğiniz abone ol butonlarından birini seçiyorsunuz ve kaydet butonuna tıklıyorsunuz filigranımız yükleniyor youtube'a ve tekrar kaydet butonuna tıklıyoruz.

    Düzenlemeler Nasıl Yapılır?
    Daha sonra karşımıza çıkan sayfada size soruyor Görüntülenme zamanı ne kadar olsun diye. Hemen yanındaki listeden Tüm Video seçeneğini seçiyoruz. Yani böylece filigran tüm video boyunca sağ alt köşede duracak. Son olarak güncelle butonuna tıklıyoruz.
    Eklenmiş Resmin Önizlemesi -123.png   -aboneol2.png   -aboneol3.png   -aboneol4.png   -aboneol5.png  

    -aboneol6.png   -aboneol7.png   -aboneol8.png   -aboneol9.png   -aboneol10.png  

    -aboneol11.png   -aboneol12.png  
    admin bunu beğendi.


Kullanıcılar bu sayfayı şu kelimelerle buldu:

abone ol png, abone ol filigranı png
Müzisyen ilanları

Benzer Konular

  1. youtube eker percussıon  abone olabılırsınızyoutube eker percussıon abone olabılırsınız

    https://www.youtube.com/watch?v=6KS_tofbZM8
  2. YouTube Subscribe - AboneYouTube Subscribe - Abone

    Bugünden itibaren Gizza Network bünyesine girmiş bulunuyorum. Sizden ricam Youtube hesabı olan arkadaşların / abilerin kanala abone olması. Beni kırmazsanız çok sevinirim. Abone olanlar konuyu beğenirse kimin geldiğini görmüş olurum. Çok Teşekkür ederim şimdiden. Vermiş olduğum linke tıklar tıklamaz kanala otomotik abone oluyorsunuz yeterki YouTube'da oturum açmış olun. Link:
  3. Youtube Jacker ile Youtube'a sorunsuz girmekYoutube Jacker ile Youtube'a sorunsuz girmek

    Aşağıda verdiğim Youtube Jacker adlı program ile sorunsuz bir şekilde youtube'a erişim sağlayabilirsiniz. Dosyayı indirin, dosyayı çalıştırın ve ileri tuşu ile ilerleyin. Sözleşmeyi kabul edip, sonlandırın. Artık Youtube'a sorunsuz bir şekilde giriş yapabilirsiniz. Programı 1 kere kurduktan sonra tekrar çalıştırmanız gerekmemektedir.
  4. YouTube videosunu YouTube'dan indir!YouTube videosunu YouTube'dan indir!

    YouTube sayfalarından video indirmeye yarayan eklentilerin saltanatı bitiyor, YouTube'dan video indirme site arayüzüne dahil oluyor. Devami...
Konu Puanlaması 5 üzerinden | Toplam : 0 kişi