Arkadaşlar,bu konu yaklaşık olarak5-6 yil önce benı de sarmışdı..

Kesinlikle olmaz değil, yalnızca çok kullanılan bir fikir olmadığından, yapım projeleri yok gibi... Teorik olarak Flopi disk in Cd yada Hard disk e dönüşmesi biraz karmaşık ilaveler,vede profosyonel bir yardım gerektiriyor...tabii bütün bu ilavelerin kutuya sığmama riski de mevcut..

Ama Rizikosuz ,maliyeti de makul bir tavsiye kabul edersen,, Yeni nesil N E T B O O K tavsiye ederim..ihtiyacın sadece bir Midi Interface adaptörü İzmirde 40$ a almıştım..yani Netbook ile birlikte sana maliyeti 300€ yu bulur...(Almanya ortalaması) hiç olmazsa güzel bir ekrana da sahip olursun....dilediğin kadar midi , söz, yada ses depolarsın...
Ayrıca Çalmadığın zamanlarda bilgisayar olarak da kullanırsın....
Tüm bu artılar makinaya bağladığını farz ettiğimiz bir Cd okuyucudan daha fazla etmezmi...
Benimde G-600 üm var..ama ben tamamen bir hobi olarak kullanıyorum.. Bu arada unutmadan Midi adaptörleri Windows xp ile sorunsuz çalışıyorlar ama Vista özellikle de Windows 7 ile hiç çalışmıyorlar..ve güncellenmiş bir Treiber dosyaları da malesef yok....Eğer almak isteyenler olursa mutlaka windows 7 ile çalıştığı garantisini alarak satın alsınlar ..yada Windows xp yüklesinler makinalarına... Biraz uzun oldu..

Bu konular ile ilgili Almanya fiyatlarını gösteren linkler verebilirim...
Kolay gelsin....