Bize lazım olan şey çokluk değil...

Röportajlar içinde Bize lazım olan şey çokluk değil... konusu, BİZE LAZIM OLAN ŞEY ÇOKLUK DEĞİL... " Çernobil " bir insanlık utancı... ölümün en büyük davetiyelerinden biri... ve beklenenden çok daha seri bir şekilde bizlere ulaşan bir davetiye... bunun en ...

Sponsorlu Bağlantılar

Bu sayfada toplam 3 sonuçtan 1 ile 3 arası mesajlar gösteriliyor.

Konu: Bize lazım olan şey çokluk değil...


  1. #1

    Bize lazım olan şey çokluk değil...

    Sponsorlu Bağlantılar


    BİZE LAZIM OLAN ŞEY ÇOKLUK DEĞİL...

    "Çernobil" bir insanlık utancı... ölümün en büyük davetiyelerinden biri... ve beklenenden çok daha seri bir şekilde bizlere ulaşan bir davetiye... bunun en sıcak örneklerinden biridir değerli kazım koyuncu, bu hikayedeki baş figüranlardan biri... kendisini yakinen tanımamama karşın, telaffuz ettiği şeye olan yakınlığım konu üzerinde duyarlı bir şekilde kalmamı sağlamıştır... yer yüzünde canla ödenen her bedelin karşında olmak zorundalığını en yüksek şuurla savunmaya çalışmamız gerektiği kanısındayım... kendi adıma yapmam gereken şey, bir canlıya zarar veren olguların işlevselliğindeki mekanizmaların dişlilerinde aksaklık yaratmak… bu bağlamda salt olarak sözü ve düşünceyi ete bürümekle sonuç alınabileceği noktasında da çok ciddi şüpheler besliyorum içimde… devlet nezdinde Çernobil adına atılan adımların etki düzeyi, sonuçlarından çok daha cılız ve acizliğin somut birer göstergesi… o halde, talepkarlığını yapmamız gereken şey, gerek sivil toplum örgütlerinde, gerek kurumlarda, gerekse medya yoluyla ortak aklı egemen kılacak materyalleri bir an önce su yüzüne çıkartmak… ben bir başkasıdır aynılaması, sanırım hedefe giden yolda ciddi bir bağdaştırma uğraşını içimizde yer edindirecektir… evet burada sınırlıyız, belki de beklentilerimize karşılık bulacak çoğunluğu karşımızda görmeyeceğiz… altını ısrarla çizmek istediğim şey şu: ortak akıl… her zaman, her yerde… içeride ve dışarıda… teoride ve pratikte… mülahazada ve reelde… çok olmak mağrifet değil… ya da elde avuçta olmak, sınırlandırılmak, hareket alanının yetersizliği… önümüzde duran bir zafere sahip olmanın yolu çoğu zaman tek kişilik bir ordu olabilmekten geçer! şimdi tekrar soruyorum… aranızda bu orduya asker katmak isteyen kaç kişi var ?

  2. #2
    kudretli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    kudretli isimli Üye şimdilik offline konumundadır Yeni Üye

    Standart Cevap: Bize lazım olan şey çokluk değil...

    haklısın ellerine sağlık gerçekten kaç kişi var.


  3. #3
    conem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    conem isimli Üye şimdilik offline konumundadır Keyfi Silver Üye

    Standart Cevap: Bize lazım olan şey çokluk değil...

    evet bende katılıyorum doğrusu....


Kullanıcılar bu sayfayı şu kelimelerle buldu:

bize lazım olan şey
Müzisyen ilanları

Benzer Konular

  1. Fikrimin ince gülü midisi olan var mı ( acil - md altyapı değil  )Fikrimin ince gülü midisi olan var mı ( acil - md altyapı değil )

    ELİNDE OLAN VARSA YARDIMCI OLABİLİR Mİ ?
  2. İsmi lazım değil Altyapı MDİsmi lazım değil Altyapı MD

    İsmi lazım değil Altyapı MD indir Hotfile.com: One click file hosting: İsmi Lazım Değil.rar
  3. Gökhan Özen - Bize Aşk Lazım MD AltyapıGökhan Özen - Bize Aşk Lazım MD Altyapı

    Gökhan Özen - Bize Aşk Lazım MD Altyapı...
Konu Puanlaması 5 üzerinden | Toplam : 0 kişi