Sıfır Kadar Temiz Kutulu Faturalı KORG PA1X

Satılık Enstrüman - Satılık Ekipman içinde Sıfır Kadar Temiz Kutulu Faturalı KORG PA1X konusu, SATILDI! Klavye evden dışarı hiç çıkmadı. Korg genel Distribütörü Mega Müzik'ten satın alınmıştır. Faturası ve kutusu mevcuttur. Cihaz toplamda 25-30 saat civarında açık kalmıştır. Gerçekten çok az kullanıldı. Sadece hobi ...

Sponsorlu Bağlantılar

Bu sayfada toplam 4 sonuçtan 1 ile 4 arası mesajlar gösteriliyor.

Konu: Sıfır Kadar Temiz Kutulu Faturalı KORG PA1X


  1. #1
    redfive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    redfive isimli Üye şimdilik offline konumundadır Yeni Üye

    nota Sıfır Kadar Temiz Kutulu Faturalı KORG PA1X

    Sponsorlu Bağlantılar


    SATILDI!

    Klavye evden dışarı hiç çıkmadı. Korg genel Distribütörü Mega Müzik'ten satın alınmıştır. Faturası ve kutusu mevcuttur. Cihaz toplamda 25-30 saat civarında açık kalmıştır. Gerçekten çok az kullanıldı. Sadece hobi amaçlı bu kadar pahalı ve değerli bir aleti bulundurmak ihtiyaç fazlalığı olduğu için satıyorum.

    Üzerinde hiçbir çizik, tuşlarında yada herhangi bir yerinde en ufak bir kusur yoktur. Türkiye'deki kullanıcıların sıkça ve hoyratça kullandıkları pitch bend'i hiç kullanılmamış gibi tertemizdir. (Batı müziği için kullandığım için çok az kullandım.) Ciddi alıcılar gelip cihazı diledikleri gibi deneyebilirler.

    Fotoğraflar cihazımın kendi fotoğrafları,üzerlerine tıklayarak büyük hallerini görebilirsiniz. İsteyen arkadaşlara cihazın profesyonel fotoğraf makinası ile çekilmiş bu detaylı fotoğrafların orjinallerini gönderebilirim.

    Bildiğiniz gibi PA1X, Korg'un bu serisinin ilk modelidir, ancak hala PA1X kalitesinde tuşesi ve malzeme kalitesi olan bir PA serisini satışa çıkarmadılar. Teknik olarak fazlası olmasına ve bir üst modeli olmasına rağmen PA800 bile , PA1X 'in yanında oyuncak gibi duruyor.

    Satıştaki üründe Hard Disk (içinde setler, sesler , ritmler, sampler ve MIDI'ler var) , 32 MB RAM mevcuttur.

    Ayrıca Mega Müzik'in özel üretimi olan ve sünger bir çanta için çok kaliteli ve pahalı olan kalın korumalı sünger taşıma çantasını da HEDİYE ediyorum.

    Arkadaşlar fiyat olarak 2000 € düşünüyorum. Cihazım donanım olarak belki full değil ama sıfır gibi temiz bir cihaz alacağınıza emin olabilirsiniz. Beni ve cihazımı MEGA Müzik Seyfullah Bey'den de teyit edebilirsiniz.

    Adım Metin. Telefonum 05*****

    NOT: Arkadaşlar siz ürünü almak isteyeip istemediğinize karar verin, tek probleminiz fiyat olacaksa lütfen beni arayın, konuşalım. Ortak bir noktada anlaşırız.












  2. #2
    redfive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    redfive isimli Üye şimdilik offline konumundadır Yeni Üye

    Standart Cevap: Sıfır Kadar Temiz Kutulu Faturalı KORG PA1X

    arkadaşlar fiyat 1750€ olarak revize edilmiştir. bilginize

  3. #3
    atilla01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    atilla01 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Katılımcı Üye

    Standart Cevap: Sıfır Kadar Temiz Kutulu Faturalı KORG PA1X

    klawye satıldımı kardeş...

  4. #4
    redfive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    redfive isimli Üye şimdilik offline konumundadır Yeni Üye

    Standart Cevap: Sıfır Kadar Temiz Kutulu Faturalı KORG PA1X

    CİHAZ SATILMIŞTIR. İLGİ GÖSTEREN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM.
    Saygılarımla


Kullanıcılar bu sayfayı şu kelimelerle buldu:

tc helicon touch satışları kullanılmış, ikinci elden satılık tc helicon touch, pa1x mega müzik, korg pax1 fiyatı
Müzisyen ilanları

Benzer Konular

  1. M Audio Fast Track C600 Sıfır Denecek Kadar TemizM Audio Fast Track C600 Sıfır Denecek Kadar Temiz

    Merhaba, Yaklaşık bir yıl kadar önce Compel'den satın aldığım ve bugüne kadar severek kullandığım ses kartım M-Audio Fast Track C600'ü, yeni ses kartı almak istediğimden dolayı satıyorum. Kartın, gerek teknik gerekse fiziksel olarak hiçbir sorunu yoktur, tamir görmemiştir. Ambalajı hiç açılmamış yazılımı (Pro Tools SE) ve orjinal adaptörüyle, orjinal kutusunda teslim edilecektir. Takas ve pazarlık kesinlikle düşünmüyorum. Takas ve...
  2. Satılık KORG PA1X - Sıfır Ayarında! SATILDI - Satılık KORG PA1X - Sıfır Ayarında!

    SATILDI! Satılık KORG PA1X Sıfır ayarında! Kendi kullandığım cihazı pa3x aldığım için satıyorum. Piyasada bu kadar temizini bulmanız neredeyse imkansızdır. CD-RW + FDD + 40 GB HDD + 32 MB RAM + Özel yaptırılmış taşıma çantası + Kullanma Kılavuzu ile birlikte verilecektir. Ankara içi elden satış tercihimdir. Cihazın ekranında jelatini eksik. Tek bir çizik dahi yoktur, yazılarda silinme veya herhangi bir kronik sorunu bulunmamaktadır,...
  3. 3000tl ye kadar korg pa1x hopörlörlü arıyorum3000tl ye kadar korg pa1x hopörlörlü arıyorum

    bisrihafi@windowslive.com msn de görüşelim
  4. KORG PA1X PRO Full Ram 20GB HDD çok temiz!( korg m3 ile takas imkanı )KORG PA1X PRO Full Ram 20GB HDD çok temiz!( korg m3 ile takas imkanı )

    Klawye çok temizdir üstünde full 32MB ram 20 GB hard disk , FD bulunmakta ve pek çok güncel setle beraber verilecektir.Cihazda çalışmayan sert basan hiçbi tuş yoktur, dokunmatik sorunsuzdur.Üst tarafda nerdeyse çizik bulunmamaktadır sadece kullanılmaya bağlı yanlarda çizikler aşınmalar vardır.Ses kalitesini söylemeye gerek yok RX , TC-HELİCON...Alıcı gözü kapalı alabilir şimdiden hayırlı olsun Fiyat 3950 TL ,az da olsa pazarlık payı...
  5. satılık sıfır kadar temiz roland g600satılık sıfır kadar temiz roland g600

    satılık sıfır kadar temiz roland g600 800 tl acill fotounlu@hotmail.com 0531 638 91 92
Konu Puanlaması 5 üzerinden | Toplam : 0 kişi