* Sattığınız ürün hakkında genel bilgiler :
* Ürünün yaşı : 2009
* Ürünün Durumu (Hasarlı - Az Hasarlı - Hasarsız) : hasarsız
* Fiyatı (Açık arttırmaysa başlangıç-bitiş fiyat ve tarihi) : 450 pazarlıksız.
* Ürün Resmi :
-n.jpg-1159.g4afe8cf633135.jpg
* Diğer Bilgiler :
Dünya genelindeki profesyonel kayıtla uğraşanlar, kabul edilebilir doğrulukta sesler alabilmek için M-Audio Studiophile referans monitörlerine güvenmekteler. Studiophile BX5a deluxe serisi, M-Audio’nun en çok satan serisinin daha da mükemmel bir ses alabilmeniz için geliştirilmiş sürücüleri ve yeni dalga yönlendiricilere sahip bir versiyonudur. 5” lik bas sürücüleri, yeterli esnekliği sağlayan Kevlar materyalinden üretilmiştir. 1” lik dalga-yönlendiricili, manyetik korumalı tiz frekans sürücüleri kulaklarınızı yormayacak şekilde olarak tasarlanmışlardır. 70 Watt'lık gücü, profesyonel biçimde ayarlanmış crossoverları ve neredeyse her yere sığabilecek fiziksel yapısı itibariyle BX5a deluxe size birinci sınıf referans monitör deneyimini en uygun fiyattan sunar.

Deluxe Versiyon
BX5a Deluxe monitörleri M-Audio'nun en çok satan monitörlerinin bir çok yenilik ile takviye edilmiş olan bir güncellemesidir. Yepyeni dalga yönlendiricileri (wave-guide) çok daha iyi stereo imaj yaratmaktadır. Yeni alçak frekans sürücüsü çok daha detaylı bir bas cevabı sağlar. Özel tasarlanmış amfi katı alçak ve yüksek frekanslar arasındaki uyumu arttırarak daha iyi bir spektral balans ve yumuşak cevap sağlar. Son olarak ta yeni endüstriel tasarımı çok daha çekici bir dış görünüş sağlamaktadır.

Kevlar Sürücüler
BX5a Deluxe monitörleri alçak frekans sürücülerinde Kevlar kullanmaktadır. Kevlar, yüksek mekanik ve termal dayanıklılığı sayesinde bas sürücüleri için ideal malzeme olmaktadır. M-Audio mühendisleri oda içindeki ses dağılımı arttırmak için yeni bir kanonik tasarım ortaya çıkarmışlardır. Bas sürücülerin etrafındaki yüksek damping katsayısına sahip dayanıklı lastikler sayesinde çok daha müzikal bas sound'u elde edilmekle kalmayıp hoparlör göbeğinin optimum uzaklığa erişip en doğru reprodüksiyonu oluşturması sağlanmaktadır.

Bi-amplified Tasarım
Aktif monitörlerin pasif monitörlere karşı çok belirgin bir avantajı vardır. Kendi üzerlerinde bulunan amfiler sistemdeki crossover ve sürücüler ile tam bir uyum içinde çalışmak üzere özel olarak tasarlanmışlardır. Bi-amplified tasarımlar ise bunu bir adım daha ileri götürerek alçak ve yüksek frekanslar için ayrı ayrı amplifikatörler kullanmaktadırlar. Çok hassas şekilde ayarlanmış bir crossover ile birlikte bu tasarım sürücülerin yanlızca en doğru çalıştıkları frekans aralığında çalışmaları sağlanmaktadır.
Doğal İpekten Üretilmiş Waveguide'lı Tiz Sürücüler
Deluxe serisindeki yüksek frekans sürücüleri doğal ipekten imal edilmişlerdir. Böylelikle başka sistemlerde görülebilen, düzgün bir şekilde üretilememiş metal tasarımlarda sıkça görülen yüksek kazanç çınlamalarının önüne geçilmiştir. Ek olarak waveguide (dalga yönlendirmeli) tasarımı yüksek frekans cevabını daha da flat hale getirmekle kalmayıp, sweet-spot (*) alanını genişletmiştir. M-Audio'nun FerroFlow teknolojisi soğutma için ferrofluid soğutma sıvısı kullanmaktadır. Bu sayede ısının rahat bir şekilde dağıtılması ve sonucunda maximum verim ve uzun süreli sağlıklı çalışma sağlanmaktadır.
(*) Monitörün verdiği sesin en doğru duyulduğu bölge.
GENELÖZELLİKLER
2 yollu stüdyo referans monitörü
Deluxe serisi genişletilmiş bir düşük frekans cevabı ve temiz bir ses sağlar
70-watt çift amfi
5” bas sürücüsü, yüksek ısıya dayanıklı, kauçuk destekli Kevlar membran
1” tiz frekans sürücüleri ipekten, manyetik korumalı, entegre wave guide
XLR balanslı ve 1/4" balanslı/balanssız girişler
Güç göstergesi
Ses kontrolü


TEKNİK ÖZELLİKLER
Frekans cevabı: 56Hz – 22kHz
Crossover frekansı: 3kHz
Düşük frekans amfi gücü: 40-watt
Yüksek frekans amfi gücü: 30-watt
Sinyal/gürültü oranı : >100dB
Giriş empedansı: 20k ohms balanslı, 10k ohms balanssız
Giriş hassasiyeti: volume maksimumda iken 85 mV pink noise giriş, 90dBA çıkış
Güç gereksinimi: 115V ~ 50/60Hz, 230V ~ 50/60Hz
Korunma: RF parazitlenmeye karşı, yüksek ısıya karşı, sesaltı filtresi, harici
ana sigorta
Kabin: Vinyl lamine MDF
Boyut: 250mm(y) x 176mm(g) x 200mm(d)
Ağırlık: 5 kg/birim
* İletişim Bilgileri ( MSN, Cep Telefonu verilebilir) :
https://www.facebook.com/burakkllgz
Pm olarak mesaj atabilirsiz.