Sevgili Keyfi Müzik Üyeleri,

Sitemizin açılış tarihinden bugüne kadar olan çalışmalarımız meyvelerini veriyor ve mutluyuz.

Kimi arkadaşlarımızın memnuyetini sağlayamasakta (maşalar) biz elimizden geldiğince bir şeyler yapmaya çalışıyor, paylaşımın ve paylaştırmanın haklı gururunu yaşıyoruz.


Sitemiz açıldığı günden bugüne kadar neler oldu?

06.08.07 tarihinden bugüne kadar 19,000'i aşkın üye kapasitesi ve günlük binlerce ziyaretçisi ile Keyfi Müzik; Müzisyen siteleri arasındaki üst sıralarda yerini aldı bugüne kadar yaptığı işlerde ne kadar doğru adımlar attığını gösterdi. Bundan sonraki projelerimizi de yine hep beraber paylaşacağız.

Bir çok arkadaşımdan aldığımız bilgiler ve kendi tecrübelerimizle "Keyfi Müzik - Müzisyen Forumları" adının ne kadar markalaşmış olduğunu bir kez daha şahit olduk.

İsim benzerlikleri ile karşımıza çıkan siteler, içerik kopyalanması yoluyla karşımıza çıkan siteler (ayırdedebilene aşk olsun), ilham aldığını söyleyip taklit edenler vs vs vs...

Kimseye bir lafımız yok. Sitemiz tabiki ilham alınsın bizlerde gurur duyalım. Bu site herkese açık bir site, dosya ve dökümanları da kim olursa olsun paylaşırken başka sitelerde görmeye hazır olmalıdır ancak;

Bu sitenin aynısını "birebir" taklit eden, kategori isimleri ve açıklamarına kadar kopyalamayı kendinde başarı gören kişilere de acıyoruz.

Bir başarı yakalamak istiyorsanız ilham aldığınız kişiyi taklit etmek size fayda değil zarar verir. Bunu anlamanızı da beklemiyoruz aslında.

"Taklitler asıllarını yaşatır" dememize gerek yok. Üyelerimiz karşılarında klonlanmış bir "Keyfi Müzik" sitesine rastlarlarsa şaşırmasınlar

Saygı ve Sevgilerimizle.

Keyfi Müzik - Müziyen Forumları Yönetimi