gitar aldim yardima çok ihtiyacim var!

Telli Çalanlar içinde gitar aldim yardima çok ihtiyacim var! konusu, ilk once selamlar ilk kez gitar aldim elime. 40euro ya baslangiç için yeni baslayanlar için iyi bir gitarmis.. gitarin markasi DELSON. saglam midir sizce ? bu arda klasik normal bi ...

Sponsorlu Bağlantılar

Bu sayfada toplam 5 sonuçtan 1 ile 5 arası mesajlar gösteriliyor.

Konu: gitar aldim yardima çok ihtiyacim var!


  1. #1
    elken - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    elken isimli Üye şimdilik offline konumundadır Forumdan Uzaklaştırıldı!

    gitar aldim yardima çok ihtiyacim var!

    Sponsorlu Bağlantılar


    ilk once selamlar ilk kez gitar aldim elime. 40euro ya baslangiç için yeni baslayanlar için iyi bir gitarmis.. gitarin markasi DELSON. saglam midir sizce ? bu arda klasik normal bi gitar.

    konuya gecmek istiyorum. ben simdi anil durmus veyahut diger amator kisilerin videolarina bakiyorum onlarin gitar sesi ile benim gitar sesi degisik neden ? bu arada çalmasini fln bilmiyom sadece vuruyorm iste..

    bu gitari kaç ayda çozebilirim ? en kolay yolu nedir ? internette felan nasil ogrenebilirim programla felan ?

    simdiden tesskurler..

  2. #2
    elken - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    elken isimli Üye şimdilik offline konumundadır Forumdan Uzaklaştırıldı!

    Standart Cevap: gitar aldim yardima çok ihtiyacim var!

    bari birsy yazsaydnz .

  3. #3
    drunkpilot - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    drunkpilot isimli Üye şimdilik offline konumundadır Yeni Üye

    Standart Cevap: gitar aldim yardima çok ihtiyacim var!

    videolar öğretici olabilir. bilen arkadaşlarına ya da bu dersi veren hocalara da danışabilirsin. ne kadar çok pratik yaparsan o kadar çabuk enstrumanına hakim olursun.

  4. #4
    70bpm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    70bpm isimli Üye şimdilik offline konumundadır Keyfi Müzik Müdavimi

    Standart Cevap: gitar aldim yardima çok ihtiyacim var!

    Delson falan bilmemde bu gitarın sesi niye böyle olayı basit hayat düzeni benimde ayaklarım var niye Messi değilim anlayacağınız kalite farkı o gitarlar onlarca senelik ağaçlardan ihmal ediliyor buda gitarı değerli kılıyor eğer normal bir gitarist olmak istiyorsanız internetten akorların nasıl basıldığına bakın basit akorlarla çalınan şarkılara bakın pratik yapa yapa öğrenirsiniz basit.

  5. #5
    tacanekim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    tacanekim isimli Üye şimdilik offline konumundadır Katılımcı Üye


Kullanıcılar bu sayfayı şu kelimelerle buldu:

amatör gitar kaç ayda a, gitar aldım
Müzisyen ilanları

Benzer Konular

  1. Istedigim Mix plug-ins yi buldum Acil yardima ihtiyacim var simdiIstedigim Mix plug-ins yi buldum Acil yardima ihtiyacim var simdi

    seLam arkadaslar sonunda aradigim seyi buldum... Bu videoda 4:53 dk sinda istedigim ses ortaya geliyor sag ve sol dan ses yani programin adi mod delay ll fakat googlede felan aradim cubase için boyle birsey yok ve inidrme linkide yok. yani cubase 5 te bunu ta mboyle sekilde nasil yapacagiz acaba çoook istiyom boyle birseyi.. buna benzer birseyde olur ama tam boyle olsun isityorum Simdiden tskrlerr :)
  2. Gitar aldim ama ne yapicamGitar aldim ama ne yapicam

    gitar aldim 2 gün önce ancak suan bos bos duruyo notalari falan bi yardim edin nasil gitar öğrenebilirim hizli bir sekilde ?? :f48:
  3. SX3000 icin yardima ihtiyacim var ArkadaslarSX3000 icin yardima ihtiyacim var Arkadaslar

    Merhaba Arkadaslar. Benim bir sorum olacakti, umarim yardimci olursunuz... Ketron SX3000è "Ketron Vega`nin" Ritimleri yüklenmiyormu? Daha dogrusu Ritimler yükleniyor ama USD ler icin "Size Error" diye bir uyari geliyor. Ve dogal olarak Ritimler calmasi gerektigi gibi gelmiyor... Yardimci olursaniz sevinirim. Ilgilenen herkeze simdiden tsk. ederim! Yalcin C.
  4. ARKADASLAR ANNE ESERININ ALTYAPISI LAZIM YARDIMA IHTIYACIM VARARKADASLAR ANNE ESERININ ALTYAPISI LAZIM YARDIMA IHTIYACIM VAR

    MERHABA ARKADAŞLAR SİTEDE OLDUKÇA YENİYİM. ERTUĞRUL ERKİŞİNİN OKUDUĞU ANNEM İSİMLİ ESERİN ALTYAPISI LAZIM.YARDIMCI OLABİLECEK ARKADAŞLARA ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM.
  5. yardima ihtiyacim var arkadaslar???yardima ihtiyacim var arkadaslar???

    arkadaslar merhaba bu sitede yeniyim ve org almak istiyorum düsündügüm pa 800 yada pa1xpro elite ama bunu taksitle alacam cünkü baska carem yok illaki istiyorum kendim saz caliyorum ve cok yetenegim var az parada degil yani ama hangisini alsam dogru secim yapmis olurum neolursunuz yardim edin allah hepinizden razi olsun cevabinizi bekliyorum Saygilar!!!
Konu Puanlaması 5 üzerinden | Toplam : 0 kişi