Def- Bendir çalıyorum ve ses kaydı yapmak istiyorum

Vurmalı Çalgı (Perküsyon) Çalanlar içinde Def- Bendir çalıyorum ve ses kaydı yapmak istiyorum konusu, arkadaşlar Müzisyenler ve usta olanlar usta şekilde çalıp seslerini kaydedebiliyorlar. ben nasıl yapabilirim bunu bilgi verebilecek olan var mı? bendir-def-erbane çalıyorum kayıt yapmak istiyorum bu konuda bayağı acemiyim.....

Sponsorlu Bağlantılar

Bu sayfada toplam 2 sonuçtan 1 ile 2 arası mesajlar gösteriliyor.
Beğeni Listesi1Beğeni
  • 1 Yazan : sibiryali

Konu: Def- Bendir çalıyorum ve ses kaydı yapmak istiyorum


  1. #1
    BUBUZUZU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    BUBUZUZU isimli Üye şimdilik offline konumundadır Keyfi Silver Üye

    Def- Bendir çalıyorum ve ses kaydı yapmak istiyorum

    Sponsorlu Bağlantılar


    arkadaşlar Müzisyenler ve usta olanlar usta şekilde çalıp seslerini kaydedebiliyorlar. ben nasıl yapabilirim bunu bilgi verebilecek olan var mı? bendir-def-erbane çalıyorum kayıt yapmak istiyorum bu konuda bayağı acemiyim..
    KeyfiMuzik.Net - Müzisyen Forumları
    Diyar-I Uzlet İlahi Grubu




    دياري عزلة إلهي غروب

  2. #2
    sibiryali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    sibiryali isimli Üye şimdilik offline konumundadır Stüdyo Bilgisi Kategori Yöneticisi

    Standart Cevap: Def- Bendir çalıyorum ve ses kaydı yapmak istiyorum

    Once sunlar lazim: 1-ses karti,2-Mikrofon,3-kayit icin yazilim (Cubase, FL, cool edit pro, adobe auditon), 4-Bilgisayar, 5-akustigi yapilmis bir oda, 6-Kapali kulaklik. Ayrica forumun 'bilgisayar ve muzik' ile 'mix-Mastering' bolumlerini okumani tavsiye ederim.
    BUBUZUZU bunu beğendi.
    KeyfiMuzik.Net - Müzisyen Forumları
    www.akustikkopek.com

    Son miks yapım projemiz http://www.keyfimuzik.net/proje-geli...z-k-mahli.html


Kullanıcılar bu sayfayı şu kelimelerle buldu:

ilahi müzikleri ses kaydi yapma, bendir ve def aynimi, def bendir sesi, def ve bendir aynı mıdır, usta def çalanlar, erbane çalıp ilahi çalanlar, düğünlere bendir çalan gurup, kurce defcalan ılahıler, ses kaydi keyfi müzik, def nasıl çalarım, en ucuz bendir def, altyapı def sesleri, bendir kayıt, def çalan müzisyenler, def calıyorvm
Müzisyen ilanları

Benzer Konular

  1. Ses kaydı yapmak istiyorumSes kaydı yapmak istiyorum

    Merhaba, Amatör bir ses kaydı yapmak istiyorum. Alt yapının üzerine kendi sesimi kaydetmek yani .. Ancak pc ye kurduğum free sound recorder ile bunu başaramadım. Bana yardımcı olabilecek biri var mı ?
  2. profesyonel ses kaydı yapmak istiyorumprofesyonel ses kaydı yapmak istiyorum

    arkadaşlar evde yarı profesyonel olarak mikrofonumla ses kaydı yapmak istiyorum. iyi derecede bilgisayarlarım var. normal derecede birkaç mikrofonum ve leptoplarıma entegre mikrofonlar var. ancak tüm denemelerime rağmen ses kayıtlarımda arkadan gelen uğultuyu vs kaybedemiyorum. nasıl bir kayıp programı önerirsiniz veya kayıt alırken hangi ayarlayı yapmalıyım yardımcı olurmusunuz. goldwave ve adobe gibi programları az biraz kullanabiliyorum....
  3. Bilgisayarda Karaoke Kaydı Yapmak ?Bilgisayarda Karaoke Kaydı Yapmak ?

    Arkadaşlar mikrofon satın aldım samson markalı karaoke mikrofonu sesi bilgisayardan alcak üstüne mikrofondan şarkı söyleybilceğim bir ses kayıt programı bilen varmı acaba ?
  4. Evinizde Profesyonel Kalitede Ses kaydı Yapmak İster Misiniz ?Evinizde Profesyonel Kalitede Ses kaydı Yapmak İster Misiniz ?

    Selam arkadaşlar. Kareas grubu olarak studiomuzdan sonra bu işe de el atıyoruz. Türkiyenin neresinde olursanız olun geliyoruz evinize studionuzu kurup tüm inceliklerini öğretiyoruz. Mix master konularında profesyonel mixler masterlar öğretiyoruz isteğe göre kayıt programlarında çoğu kişinin yapamadığı kısayol mix tuşları ve direk mixli kayıt yapmanızı sağlıyoruz. Çalışma prensibi.
  5. Ritimciyim (Darbuka , tef , bendir) Güzel çalıyorumRitimciyim (Darbuka , tef , bendir) Güzel çalıyorum

    Darbuka tef ve bendir çalıyorum günlük ücret konusunda 50 veya 60 lira arasındadır özel yerlere gidilir(davet düğün kına) Numaramı ve Mail adresimi bırakıyorum ilginen arkadaşlara şimdiden teşekkürler İstanbulda oturuyorum istanbul içi her yer uygun 0534 576 19 55 you_lose_asi_cocuk@hotmail.com
Konu Puanlaması 5 üzerinden | Toplam : 0 kişi