rolan spds acil yardım

Vurmalı Çalgılar içinde rolan spds acil yardım konusu, arkadaşlar yeni aldığım spds me darbuka ritimleri yüklemem gerekiyor nerden bulabileceğim hakkında yardımcı olurmusunuz.tesekkürler....

Sponsorlu Bağlantılar

Bu sayfada toplam 3 sonuçtan 1 ile 3 arası mesajlar gösteriliyor.

Konu: rolan spds acil yardım


  1. #1
    deli_celim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    deli_celim isimli Üye şimdilik offline konumundadır Yeni Üye

    Standart rolan spds acil yardım

    Sponsorlu Bağlantılar


    arkadaşlar yeni aldığım spds me darbuka ritimleri yüklemem gerekiyor nerden bulabileceğim hakkında yardımcı olurmusunuz.tesekkürler.

  2. #2
    seko36 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    seko36 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Yeni Üye

    Standart Cevap: rolan spds acil yardım

    arkadaşlar yeni aldığım spds me darbuka ritimleri yüklemem gerekiyor nerden bulabileceğim hakkında yardımcı olurmusunuz.tesekkürler.
    elimde hazır set var ararsanız yardımcı olabilirim...
    0532 461 17 57

  3. #3

    Standart Cevap: rolan spds acil yardım

    Slm lar Deli Celim.Bende spd sx var.Yükleme olayini herhangi bir org dan midi olayiyla hallede bilirsin.Sesleri tektek alamiyorsun ama aldigin sesleri sen kendin aletten sile biliyorsun.


Kullanıcılar bu sayfayı şu kelimelerle buldu:

roland spd s ses silme, spd s sesleri silmek, roland spd sesleri, roland spd sx darbuka
Müzisyen ilanları

Benzer Konular

  1. Rolan g600 ritim silme nasıl yapılıyor ? Allah rızası için yardım edin.Rolan g600 ritim silme nasıl yapılıyor ? Allah rızası için yardım edin.

    Selamın aleyküm.Yeni Roland g600 aldım.Daha önce kullanmadığım için bilmiyorum.Ama bazı alanlarda önemli aşamalar kat ettim.İstemediğim bir ritimi yanlışlıkla attım.O ritimi ordan nasıl silerim.User 1 ve 2'de Türk tirmi olmayan iki tane yabancı ritim çalmaya başladı.1'de dans ritmi 2'de ise çiftetelli vardı.Onları geri nasıl getirebilirim.Yardım ederseniz sevinirim.TŞK.
  2. pa 1x çok acil yardım allah rızası için çok acilpa 1x çok acil yardım allah rızası için çok acil

    ARKADAŞLAR KORG PA 1X ALDIM ÇOK YOGUN DÜĞÜNLERİM VAR VE BÜYÜK BİR SORUNUM VAR . SORUNUM ENSTROMANI DEGİŞTİRİYOM SESİ YÜKSEK CIKIYO MESELA 110 DA CIKIYO AMA RİTİMİN SES VOLMÜNE GÖRE 70 OLMALI SÜRGÜDEN SESİ KISIYOM AMA PROGRAM SIRASINDA COK ZORLANIYOM BU ENSROMAN SESLERİNİ İSTEDİGİM SEVİYEDE NASIL KİTLERİM.ADIM ADIM ANLATACAK ARKADAŞ LAZIM ALLAH RIZASI İÇİN LÜTFEN ACİL YARDIM.
  3. SATILIK ROLAN E 86SATILIK ROLAN E 86

    ARKADAŞLARSENELERDİR KULLANDIĞIM KLAVYEMİ ROLAN E 86 MI SATIYORUM İLGİLENEN OLURSA GÖRÜŞELİM. FİYATI 500 TL.DİR.:ka19:
  4. SATILIK ROLAN E 86SATILIK ROLAN E 86

    DEĞERLİ MÜZİSYEN ARKADAŞLARIM.ELİM TEMİZ BİR ROLAND E 86 KLAVYEM VAR.SATMAK İSTİYORUM .İLGİLENEN ARKADAŞLAR VAR İSE BEKLİYORUM.KARGOSU BANA AİT FİYATI 500 TL DİR.SAYGILAR:ka19:
  5. Rolan E-70 mi yoksa rolan e-86 mıRolan E-70 mi yoksa rolan e-86 mı

    arkadaşlar bende bir roland almayı düşünüyorum evde çalmak için aslında oğluma almayı düşünüyorum bütçe kısıtlı olduğu için rolan e-70 veya e-86 fiyat olarak en uygun modeller bunlar gibi gözüküyor siz hangisini tavsiye edersiniz şu anki piyasa fiyatları hakkındada bilgilendirirseniz sevinirim
Konu Puanlaması 5 üzerinden | Toplam : 0 kişi