Tyros3 FileConverter V1.0.0

Yamaha Kullanma Kılavuzları içinde Tyros3 FileConverter V1.0.0 konusu, Bu uygulama, Tyros2 kullanıcıları içindir ve Tyros3/Tyros4 ile kullanılmak üzere Tyros2'de oluşturulan Kayıt Belleği, Şarkı, Tarz (OTS dahil), Multi Pad, Özel Ses ve Özel Ses Kitaplığını dönüştürür. - - - ...

Sponsorlu Bağlantılar

Bu sayfada toplam 1 sonuçtan 1 ile 1 arası mesajlar gösteriliyor.

Konu: Tyros3 FileConverter V1.0.0


  1. #1
    alto - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    alto isimli Üye şimdilik offline konumundadır Moderator

    Standart Tyros3 FileConverter V1.0.0

    Sponsorlu Bağlantılar


    Bu uygulama, Tyros2 kullanıcıları içindir ve Tyros3/Tyros4 ile kullanılmak üzere Tyros2'de oluşturulan Kayıt Belleği, Şarkı, Tarz (OTS dahil), Multi Pad, Özel Ses ve Özel Ses Kitaplığını dönüştürür.




    - - - Güncellendi - - -

    Tyros2 FileConverter V1.1.1


    • Bu uygulama, PSR-9000/9000Pro ve TYROS'ta oluşturulan dosyalar içindir. Bu modellerde oluşturulan dosyaları önce Tyros2 formatına dönüştürmek için lütfen Tyros2 Dosya Dönüştürücüsünün bu sürümünü kurun. Tyros3 Dosya Dönüştürücü daha sonra bu dosyaları Tyros3/Tyros4 ile kullanmak üzere dönüştürmek için kullanılabilir.


    Eklenmiş Dosya
    KeyfiMuzik.Net - Müzisyen Forumları


Kullanıcılar bu sayfayı şu kelimelerle buldu:

Tyros3 FileConverter V1.0.0
Müzisyen ilanları

Benzer Konular

  1. TYROS3 VoiceEditorTYROS3 VoiceEditor

    TYROS3 VoiceEditor alıntıdır T3VoiceEditor_ - Download - 4shared
  2. pax2 tyros3pax2 tyros3

    selam arkadaşlar pax2 ile tyros3 hakkında bilgisi olan dostların tafsiyesine ihtiyacım var sizin fikirleriniz benim icin önemli .hangisini önerirsiniz şimdiden teşekkür ederim saygılarımla
  3. T.s.m İçin Korg Pa2x mi Tyros3 mü?T.s.m İçin Korg Pa2x mi Tyros3 mü?

    Merhabalar arkadaşlar ben T.s.m icra edebilmek için bir klavye istiyorum yalnız alacağım klavyenin beni uzun yıllar götürebilmesini de istiyorum malum bir klavyeye alışabilmek kolay olmuyor.Aynı zamanda ben ud çalıyorum bazen klavyenin üzerine ud çalmam gerekicek.İlk çıktığı zaman Roland EM-2000 almıştım ve hala onu kullanıyorum siz ne dersiniz fasıl programları için sizce Yamaha Tyros3 mü Korg Pa2x mi ???
Konu Puanlaması 5 üzerinden | Toplam : 0 kişi