Impact Twin / Preamp Çalıştırma Sorunu

Yazılım içinde Impact Twin / Preamp Çalıştırma Sorunu konusu, Merhabalar. Yeni studyomuzu açtık, ayarlamaları yapıyoruz. Ses kartı olarak Impact Twin var. Kendi yazılımındaki kontrol panelinden Preampı seçiyorum (Şu mavi yuvarlakları oraya getiriyorum yani) seçtiğimde mikrofondan gelen sesler direkt monitörlere ...

Sponsorlu Bağlantılar

Bu sayfada toplam 5 sonuçtan 1 ile 5 arası mesajlar gösteriliyor.

Konu: Impact Twin / Preamp Çalıştırma Sorunu


  1. #1
    cezalet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    cezalet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Yeni Üye

    Standart Impact Twin / Preamp Çalıştırma Sorunu

    Sponsorlu Bağlantılar


    Merhabalar. Yeni studyomuzu açtık, ayarlamaları yapıyoruz. Ses kartı olarak Impact Twin var. Kendi yazılımındaki kontrol panelinden Preampı seçiyorum (Şu mavi yuvarlakları oraya getiriyorum yani) seçtiğimde mikrofondan gelen sesler direkt monitörlere veriliyor ve bilgisayardaki hiçbir sesi açmıyor yani ses çalmıyor. Kayıt alınıyor ama dinlenmiyor. Preampı bu durumda kullanamıyorum ama kullanmam gerek.

    Preampı aktif edip birde seslerin gelmesini nasıl sağlarım? Monitörlerin kabloları arkadan outpustlarda ch1 ch2 ye bağlı.

  2. #2
    cezalet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    cezalet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Yeni Üye

    Standart Cevap: Impact Twin / Preamp Çalıştırma Sorunu

    Up up up up

  3. #3
    cezalet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    cezalet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Yeni Üye

    Standart Cevap: Impact Twin / Preamp Çalıştırma Sorunu

    Sorunun çözümünü bilen yok mu?

  4. #4
    sibiryali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    sibiryali isimli Üye şimdilik offline konumundadır Stüdyo Bilgisi Kategori Yöneticisi

    Standart Cevap: Impact Twin / Preamp Çalıştırma Sorunu

    Ses kartının ön yüzünde 2 adet yüksek kaliteli Impact III teknolojisini kullanan preamplifikatöre sahip XLR girişi ve gain knobları bulunuyor. Bu girişlerin yanında bulunan PAD/INST butonu sayesinde, sinyali distorsiyona karşı -20 dB azaltmamız mümkün oluyor. 48V butonu ön panelin ortasında yer alıyor ve Line butonu ile ön paneldeki girişleri deaktif edip, arka tarafta yer alan line girişlerini kullanabiliiyorsunuz. Compressor ve reverb gibi efektleri kayıda göndermek amacı ile de bir knob bulunuyor, bu knob sayesinde efekt seviyelerini ayarlayabiliyorsunuz, yada aktif/pasif hale getirebiliyorsunuz. Output knobu ise genel volume seviyesini kontrol ediyor ve üst tarafında bulunan dinleme modu butonu sayesinde, stereo, mono ve side monitoring yapabiliyorsunuz. En sağ tarafta ise 2 adet kulaklık girişi bulunuyor.

    Arka tarafta ise MIDI In, MIDI Out girişleri, Line Input/Output portları, S/PIF ve ADAT portları, güç kablosu için bir giriş ve 2 adet FireWire girişi bulunuyor. FireWire girişinin 2 adet olması, tek FireWire portuna sahip bilgisayarlara paralel bağlantı ile harddisk gibi 2. bir donanımı bağlayabilmek.
    KeyfiMuzik.Net - Müzisyen Forumları
    www.akustikkopek.com

    Son miks yapım projemiz http://www.keyfimuzik.net/proje-geli...z-k-mahli.html

  5. #5
    sibernetik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    sibernetik isimli Üye şimdilik offline konumundadır Keyfi Platin Üye

    Standart Cevap: Impact Twin / Preamp Çalıştırma Sorunu

    Impact Twin e lanet olsun. Bir firewire chip i yandı.Başıma bir dünya iş açtı. Daha sonra kartı tamamen yaktım. Çöp oldu çıktı.

    Üzerinde DSP processor u olan güzel preampları olan bir cacık karttır. Giriş çıkış sayısı az olduğundan size saç baş yoldurur.

    Şimdi elimde Focusrite scarlett 18i20 var . Mis gibi kart. Arayüzü USB 2.0 ama yandı yıkıldı ot çöp oldu derdi yok. Tavsiye ederim. Terfi edin derim.

    impact twin iniz bir gün çalışmaz olur,bilgisayarı görmezse içindeki firewire çipini ebay alibaba vb bir yerden alın.Bir telefon tamircisi sök tak değişim yapsın. Sakın DTL ye filan gidip bir çuval para gömmeyin.

    Selamlar.


Kullanıcılar bu sayfayı şu kelimelerle buldu:

Impact Twin / Preamp Çalıştırma Sorunu
Müzisyen ilanları

Benzer Konular

  1. TC Electronics Impact Twin SATILDI - TC Electronics Impact Twin

    TC Electronics Impact Twin Sistemimi upgrade edeceğim için satıyorum. Compel'den ocak ayında aldım, 1.5 yıl daha garantisi var. Tertemiz, arıza veya kozmetik hasarı yok. Kutu dahil herşeyi var. İstanbuldan elden teslimat, şehirlerarası uğraşamam :) Fiyat 780 TL İlgilenen pm atsın.
  2. Impact twin!Impact twin!

    Şuan elimde behringer 1002 mixer ve İmpact Twin ses kartı va r 19673 mixerden gelen kabloyu ses kartının arkasında hangi alakalı bölüme takarak kayıt alabilirim?
  3. TC ELECTRONIC Impact TwinTC ELECTRONIC Impact Twin

    şuan kullandığım fast track pro ve tc electronıc ımpact twinle değiştirmeyi düşünüyorum ? mıc olarak nt2a kullanıyorum
  4. satılık impact twin 650 TLsatılık impact twin 650 TL

    2010 mayıs ayında mydukkan.com'dan alınan impact twin'i satıyorum fiyatı 650 TL ürün kutulu ve temizdir rme ses kartım olduğu için çok kullanamadım 3-4 ay kullanıldı Ankara'da yaşayanlar test edebilirler..
  5. Tc Electronic impact twinTc Electronic impact twin

    Merhaba Arkadaslar..Öncelikle ses kartımı satmamın amacı araba alacağım..ses kartının özelliklerini yazmama gerek yok bilen biliyor zaten ama kısaca özet geçeyim tc electronic markasının hatta ses kartlarının en güçlü ses çıkışı veren ve en güçlü temiz vokal ve gitar kaydı alan ses kartıdır..üzerinde kesinlikle bir çizik bile yok..emin olunki bukadar temizini bulamazsınız...sıfır fiyatı bildiğiniz gibi 1100 tl ama ben 730 tl ye...
Konu Puanlaması 5 üzerinden | Toplam : 0 kişi