Alt yapı Karaoke Kişiye Özel Aranje kaydedilirYaptığımız Kayıtlar Org kaydı değil Bilgisayar destekli kanal kaydı yapılarak yapılan kayıtlardır.
Tercihe göre Tüm canlı Telli üflemeli vurmalı Sazlar eklenerek Temiz alt yapılar teslim ederiz.
Sahne Repertuarı
Smule Karaoke
YouTube çalışmalarınız için alt yapılar
Yerli ve yabancı tüm müzik tarzları ve türler olmak üzere kayıt edilir.

Bir enstrüman kullanarak kaydettiğiniz Veya (acapella) müziksiz ses kaydı Olarak kaydettiğiniz kendi bestenizi Alt Yapı şeklinde aranjesi yapılıp teslim edilir.

İnternette Her bulduğunuz ses tonunuza uymayan eserleri okumak zorunda değilsiniz Hangi Tonda okuduğunuzu bilmeseniz bile bize göndereceğiz ses kaydına göre sizin Kendi ses tonunuza göre alt yapılar yapalım ve sahnenize değer katın

Bilmeyenler için Aydınlatma Metni
Yapılan sahne Repertuarı Alt Yapıların telif sorumluğu okuyucuya aittir Müzisyen kendisinden istenen Eseri icra eder sizler bu eserleri okuyup yayınladığınız Zaman eserin söz ve bestecileri veya müzik dağıtım şirketleri hak talebinde bulunabilir bu durum sizleri bağlar.
Bu sebepten dolayı herkesi kendi eserlerini üretmeyi desteklemek için tabiikide belli Bir ücret karşılığında beste üretme konusunda yaklaşık 10 yıldır çalışmalar Aranje kayıtları yapıyoruz Stüdyolar canlı sazlar teknik ekip olmak üzere. Geniş Bir ekip ile aranje müzik kayıt yapıyoruz bu alanda bizimle çalışmak isterseniz aşağıdaki iletişim adresinden mail atıp telefon numarası bırakınız maillerinize anında dönüş yapılacaktır.

Lütfen beleş alt yapı istek istemek için rahatsız etmeyiniz herkesin bir yeteneği mesleği var bizimde alanımız bu kayıt yaparak evini geçindiren arkadaşlarımız mevcut yaptığımız işi ciddiye alıp temiz işler yapıyoruz.
Sizlerde sahnenize değer verip biraz daha güzel işler yapmak isterseniz çekinmeden ulaşın
Buraya her önüne gelen geçen aramaması için maalesef telefon numarası bırakamıyorum bu sebepten öncelikle Mail ile ulaşmanızı rica ediyorum mail iletişim
marslan2702@gmail.com
Mars Music ProductionMurat Arslan
Yaptığımız çalışmalara
Buradaki youtube kanalından ulaşabilirsiniz
https://youtube.com/c/MURATARSLAN1