Kardeş gerçekten çok teşekkürler.Aslında bunlar kuru bir teşekkürle ödenemeyecek kadar da değerli. Bu ortama benim de karınca kararınca katkım olsun isterim ama md nasıl yapılır bilmiyorum. Eğer onu da yazarsan sana minettar kalırım.Tekrar tekrar teşekkür ederim



Öncelikle rica ederim,işinize yarayacaksa ne güzel. Amaç sadece, burada bulunan diğer arkadaşların yaptığı gibi paylaşmak. Burada gerçekten güzel bir ortam var ve ben de ufak bir katkıda bulunayım istedim. Soruyu tam anlayamadım herhalde -" md nasıl yapılır? "-... Bildiğimiz piyasa parçalarını bilgisayar destekli veya bilgisayarı olmayan arkadaşlar klavyeleri ile; bazen canlı sazlar kullanarak, bazen tamamen elektronik bir şekilde düzenliyoruz ve kaydediyoruz. Tabii en güzelleri stüdyolardaki arkadaşlardan gelen orjinal altyapılar oluyor. Neyse, daha sonra bunları mp3 dosyası haline getirip, dosya indirilebilen sitelere yükleyip adreslerini paylaşıyoruz. Mp3 olması aslında dezavantaj ama, paylaşım için kolaylık oluyor.

Özet: Hehangi bir şarkıyı üzerine okunabilecek şekilde çalıp, bunu bilgisayarında mp3 yapıp, dosya paylaşım programlarına yükleyip, adreslerini burada paylaşıma sunarak katkı sağlayabilirsin. Umarım soruna cevap olmuştur.