Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın.

Resmin ismi:  keyfi_muzik_logo.png 
Görüntüleme: 568 
Büyüklüğü:  46,6 KB (Kilobyte) 
ID: 10487
Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın.

Resmin ismi:  Mdaltyapi.net.PNG 
Görüntüleme: 567 
Büyüklüğü:  57,1 KB (Kilobyte) 
ID: 10486
Tüm üyelerimize merhaba, 2012 yılının gelmesini kutlamak amacıyla, site üyelerimize daha önce düzenlediğimiz yarışmalardan farklı bir uygulamayla, Keyfi Müzik ve Mdaltyapi.net işbirliği ile bir çekilik düzenlemek istedik.

Bu çekiliş ile Mdaltyapi.net sitesinden 100TL değerinde istediğiniz Md Altyapıyı, kazanan üyemize vereceğimiz kod ile ücretsiz olarak alabileceksiniz.

Çekiliş sonunda ücretsiz md altyapı kodunuz özel mesaj ile gönderilecek ve 1 ay geçerli olacaktır. Çekiliş için üyelerimizden herhangi bir ücret talep edilmemektedir. Amacımız yeni yılı kutlamak, forum üyelerinin katılımını sağlamak ve küçükte olsa bir hediye vermektir.

Yarışmaya katılmak için; 1-50 arasında istediğiniz bir sayıyı bu konuya mesaj olarak bırakmanız yeterlidir (x numarayı istiyorum yazmanız yeterli).

50 kişi tamamlandığında çekiliş random.org internet sitesindeki sayı karıştırma mekanizması kullanılarak yapılacak, kazanan sayının ekran görüntüsü ilgi siteden alınacak ve kazanan üyemize hediye kodu gönderilerek bu konudan ilan edilecektir.

Talep edilen sayılar aşağıda üye nicki ile belirtilecek ve her alınan sayı burada güncellenecektir. Her sayıyı yalnızca bir üye seçebilir. Tüm forum üyeleri çekilişe katılabilir.


Not: Multi üyelik kesinlikle yasaktır. Çekilişe katılan bir üyenin başka bir üyelikle daha katıldığının anlaşılması durumunda tüm çekiliş hakları iptal edilir.

Çekilişe katılan üyeler:


Çekilişi kazanan üyemiz: 24-
ustundogan
(HEDİYESİNİ TESLİM ALMIŞTIR)
Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın.

Resmin ismi:  Çekiliş-Sonucu-27-Ocak-2012.PNG 
Görüntüleme: 221 
Büyüklüğü:  50,0 KB (Kilobyte) 
ID: 11044

Çekilişe katılan tüm üyelerimize teşekkür ederiz. Yeni çekilişler için bizi takip etmeye devam edin