Ya şöyle bilen de öneriyor bilmeyende ya, deliriyorum arkadaş! O kullandığın 10 kart hangi kartlar, hangi ekipmanlarla kullandın (monitör - kulaklık - Mikrofon vs.) saçmasapan şeylerle çıkmayın insanların karşısına arkadaşım! Madem önemsiz, neden en basit stüdyoda bile bir ses kartı var? Almasınlar, manyak mı bu arkadaşlar, o parayı miksere basar, kalanıyla bomba mi Mikrofon alır yürür, neden ilk tercih ses kartı diye bağırıyoruz biz?



Kesinlikle ve kesinlikle mantıklı değil, çünkü o dediğin ses kartına sahip mikserlerin iş yapabilecek seviyede olanlarının fiyatları biraz uçuk, 650'ye nazaran. 2 enstrüman - 2 Mikrofon ihtiyacın olacaksa buna uygun giriş çıkışlara sahip bir kart almanı öneriyorum.
Talos sen kaç tane ses kartı kaç mikser kullandın ? Ayrıca benim bilmediğimi nerden çıkardın. Atıyım kayıdımı dinle bakalım tatmin edecekmi. Kardeşim tercih senin ben fikrimi söyledim istersen beni dinlersin ister dinlemessin. Ben burda yardımcı olmaya çalışıyorum. 4 Preamli bi mikser işini görür benim fikrim bu.