Merhaba arkadaslar focusrite son gunlerde cok duydugum genel olarak memnuniyet veren bir marka ve bende kendi kuracagim home studyomda kullanma sansi vericegim ses karti markasi ancak 2 urunu arasinda kaldim scarlett 18i6 mi yoksa saffire pro 24 dsp mi ve nedenlerinide yazarsaniz sevinirim kuracagim studyoda monitor olarak monkey banana turbo 5 biraz daha limiti arttirirsam adam a5x veya genelec 5 inc dusunuyorum isimi gorecek rode nt1a Mikrofon kullanmayi planliyorum bilgisayar olarak laptobum var acaba boyle bir sistemde hangi ses kartini secmeliyim sanirim ikisindede dsp var ve mydukkan fiyatlariyla arasinda 100 tl var yinede karar vermekte biraz zorlandim yardimci olursaniz sevinirim
Daha yeni nesil bir kart olması, USB 2.0 platformunu kullanması ve bu yeni serideki kartların performansının iyi olması sebebiyle 18i6 daha mantıklı gibi. Diğer yandan Saffire Pro 24 DSP de çok övülen bir kart.

Benim asıl merak ettiğim şu, monitör için bu kadar iyi tercihler yapmışken, kart konusunda neden bu kadar cimriyiz? Neden daha üst sınıf bir kart düşünmüyorsunuz + neden bu kadar giriş-çıkışlı kartları tercih ediyorsunuz?

Ne kaydı alacaksınız?

- - - Güncellendi - - -

Scarlett 2i2 paketini de alabilirsin oldukça ekonomik ve ev ortamında kalburüstü bir performans alabilirsin. Tabiki de bir nt1-a değildir paketteki mikrofon ama paketin demolarını dinlediğim kadarıyla akustik gitar ve vocalde gayet iyi duyuluyor. Ben kendim Scarlett 2i2 + SP Vtb-1 ve nt-1a + se1a mikrofonları kullanıyorum bu dörtlü ekonomik sınırlar içerisinde çok iyi bir takım oldu diyebilirim
Adam monitör almayı düşünen birine o seti önermeyelim ya. Evet güzel set de, daha iyisini alabilmek varken ne gerek var değil mi üstadım?