İşletim Sistemi

Cubase & Nuendo içinde İşletim Sistemi konusu, Arkadaşlar bu konuda bilgili olanlardan kısa birer cevap istiyorum sadece.Ben yeni bir makine aldım ve makinenin tam performans gösterebilmesi için işletim sistemini vista olarak yüklemem gerekiyor. Benim sorum eğer bilgisayarımı ...

Sponsorlu Bağlantılar

Bu sayfada toplam 4 sonuçtan 1 ile 4 arası mesajlar gösteriliyor.

Konu: İşletim Sistemi


  1. #1
    BySmH - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    BySmH isimli Üye şimdilik offline konumundadır Katılımcı Üye

    Standart İşletim Sistemi

    Sponsorlu Bağlantılar


    Arkadaşlar bu konuda bilgili olanlardan kısa birer cevap istiyorum sadece.Ben yeni bir makine aldım ve makinenin tam performans gösterebilmesi için işletim sistemini vista olarak yüklemem gerekiyor.
    Benim sorum eğer bilgisayarımı vista yaparsam cubase yada benzeri programlarda ve yükleyeceğim vst-pluginlerde sorun yaşarmıyım acaba ? Lütfen bu konuda bilgiye sahip olan arkadaşlarımız yardımcı olursa sevinirim.Çünkü cevabınıza göre işletim sistemimi yükleticem.Bildiğiniz gibi vista bazı durumlarda sorun çıkartan bi işletim sistemi bende cubase yada benzeri programları orjinal yükleyemiyeceğim için bi sorunla karşılaşırmıyım diye sormak istiyorum. Şimdiden teşekkür ederim.

  2. #2
    NoyaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    NoyaN isimli Üye şimdilik offline konumundadır Premium Üye

    Standart Cevap: İşletim Sistemi

    Windows xp 32 bit dışında cubase ve 2-3 vsti fx plugin hariç hiçbiri çalışmaz.Orjinal olanların bile çoğunun 64 bit desteği yada vista uyumu yok.Vista bilgisayara çok yük bindiren bir işletim sistemi biz bilgisayaramızı en iyi performansa ayarlamaya çalışırken vista bu işlerde sorunsuz bile olsa doğru bir seçim olmaz.Bilgisayar tabanlı muzik yapmak istiyorsanız ve iyi bir performans bekliyorsanız şu andaki en iyi çözüm kendinize uygun bir MAC alıp kullanmanızdır.

  3. #3
    sibiryali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    sibiryali isimli Üye şimdilik offline konumundadır Stüdyo Bilgisi Kategori Yöneticisi

    Standart Cevap: İşletim Sistemi

    Bu işleri yapmannın en iyi yolu,bir MAC alacaksın,üzerinde de uğraştığın müzik programları haricinde hiçbirşey olmayacak(internet bile).
    Duyduğum ve gördüğüm kadarıyla Vista kullananlar bin pişman.

  4. #4
    CiNaYeT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    CiNaYeT isimli Üye şimdilik offline konumundadır Keyfi Platin Üye

    Standart Cevap: İşletim Sistemi

    vista kullanıyordum xp ye cevirdim kendim ve memnunum aslında vistadan daha iyi performans veriyor


Kullanıcılar bu sayfayı şu kelimelerle buldu:

cubase için en iyi işletim sistemi, müzik yapmak için en iyi işletim sistemi, cubase işletim sistemi, cubase icin en iyi isletim sistemi
Müzisyen ilanları

Benzer Konular

  1. Mikrofon ve ses sistemiMikrofon ve ses sistemi

    Arkadaşlar düğünlerde kınalarda ve benzeri programlarda kullanabileceğim mikrofonlar nelerdir? öneriniz nedir? ve satılık mikrofon ve sistemi olan ulaşabilir mi?
  2. ses sistemi .ses sistemi .

    Selamlar arkadaşlar pioneer cs-7030 çift kolonlarım pc ye bağlamak istiyorum yanlız anfim yok bunlarla en çok verim alabiliceğim anfi hangisi olabilir yardım ederseniz sevinirim not: Bütçem 100 150 tl. teşekürler..
  3. İşletim sistemi pazarında pastayı Windows '7'İşletim sistemi pazarında pastayı Windows '7'

    Microsoft Pazarlama Grup Müdürü Nuri Çankaya, şu an Türkiye'de 1 milyonun üzerinde bilgisayarda Windows 7 kullanıldığını söyledi. Devami...
  4. profosyonel  ses sistemiprofosyonel ses sistemi

    2 .adet phonich 1000.wallt hoporlör 4 .adet.tromba hoporlör .iki adte bayrak tipi pro saound hoporlör 400 waltt. behringer pmh 1000. mikser.power mikserde var 1600 waltt.....3500 ytle. 05393942928 cok temiz kacırmayın.
  5. İşletim Sistemiİşletim Sistemi

    Arkadaşlar, işletim sistemini yani versiyonu yükselttiğimizde ork ta ne gibi değişiklik oluyor açıklarmısınız. Beni PA 60 hale 1.01 versiyonda. Yeni versiyonu yüklemeye çekiniyorum.
Konu Puanlaması 5 üzerinden | Toplam : 0 kişi