Bütçeme uygun bir mikrofon alacağım. Yardım edermisiniz?

Mikrofonlar içinde Bütçeme uygun bir mikrofon alacağım. Yardım edermisiniz? konusu, Tripmaker teşekküre derim yorumun için. Zaten bu paraya condenser Mikrofon alamıyacağımı biliyorum. Fakat hangi dinamik Mikrofon olarak hangisini almalıyım onun cevabını arıyorum? Ayrıca onboard kayıt ne anlamına geliyor?...

Sponsorlu Bağlantılar

Bu sayfada toplam 13 sonuçtan 1 ile 10 arası mesajlar gösteriliyor.

Konu: Bütçeme uygun bir mikrofon alacağım. Yardım edermisiniz?


Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
  1. #1
    Zebellah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Zebellah isimli Üye şimdilik offline konumundadır Yeni Üye

    Standart Cevap: Bütçeme uygun bir mikrofon alacağım. Yardım edermisiniz?

    Sponsorlu Bağlantılar


    Tripmaker teşekküre derim yorumun için. Zaten bu paraya condenser Mikrofon alamıyacağımı biliyorum. Fakat hangi dinamik Mikrofon olarak hangisini almalıyım onun cevabını arıyorum?

    Ayrıca onboard kayıt ne anlamına geliyor?

  2. #2
    Anıl Yıldırım - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Anıl Yıldırım isimli Üye şimdilik offline konumundadır Her şeyde biraz sen varsın..

    Standart Cevap: Bütçeme uygun bir mikrofon alacağım. Yardım edermisiniz?

    Tripmaker teşekküre derim yorumun için. Zaten bu paraya condenser Mikrofon alamıyacağımı biliyorum. Fakat hangi dinamik mikrofon olarak hangisini almalıyım onun cevabını arıyorum?

    Ayrıca onboard kayıt ne anlamına geliyor?
    Shure c 606 alabilirsin. Onboard demek harici ses kartın olmadan bilgisayarın mikrofon girişine jakı takıp kayıt almak demek.

Kullanıcılar bu sayfayı şu kelimelerle buldu:

kayit icin mikrofon alacağım
Müzisyen ilanları

Benzer Konular

  1. Condenser mikrofon için stand alacağım yardım edebilirmisinizCondenser mikrofon için stand alacağım yardım edebilirmisiniz

    Presonus audio one box (MyDukkan.com :: PreSonus AudioBox Studio :: Kayıt Paketi) ses kayıt paketi aldım, paketin içinde bulunan m7 condenser mikrofona uygun bir stand almak istiyorum lakin bağlantı noktaları birbirine uyarmı uymazmı emin olamadım.Youtube'da çeşitli videolara göz attım yeterince tatmin olamadım yardımcı olabilirseniz sevinirim.(Mikrofon standını internet üzerinden almayı düşünüyorum)
  2. Bütçeme göre kaliteli mikrofon tavsiye edecek olan var mı?Bütçeme göre kaliteli mikrofon tavsiye edecek olan var mı?

    Evimde bilgisayarımda hobi amaçlı kaliteli olarak şarkı kaydetmek istiyorum. Alacağım mikrofon ,sesi net alan,şarkı söylerken patlak ve kötü sesler çıkarmaması lazım. Kulaklıklı mikrofondan iyi verim alamıyorum malesef :( Bütçem: 100-150 TL arası Bilgisayarım: XP masaüstü Okuyacağım tarz: Arabesk-THM TECRÜBELİ SANATÇI ARKADAŞLAR,MİKROFONUNDAN MEMNUN OLANLAR BANA TAVSİYEDE BULUNMANIZI RİCA EDİYORUM. LAKİN ÇOK KARARSIZIM :confused:
  3. Mikrofon alacağım yardım edin lütfen !!Mikrofon alacağım yardım edin lütfen !!

    merhaba arkadaşlar fiyat bütçem 300-350 TL arası. Behringer B1 vardı ama onu sattım kalitesi pek tatmin etmedi. Bu fiyat aralığında daha iyi bir mic önerebilir misiniz ?
  4. Alacağım Mikrofon ve Ses Kartı Hakkında Karar veremiyorum yardım edermisiniz.Alacağım Mikrofon ve Ses Kartı Hakkında Karar veremiyorum yardım edermisiniz.

    Merhaba arkadaşlar benim şuan bi home studiom var fakat aletlerimi değiştirmeye karar verdim yaklaşık 2 milyar bütçem var arkadaşımda m-audio fast track pro ve rode nt2000 var fakat bi kayıt aldım sesimi pek beğenmedim programda dahi baktığımda ses tavanda ama tatmin edici bi ses değil tiz mi desem boss mu mixtenmi kaynaklanıyo anlayamadım belki benden kaynaklandı bilmiyorum ama sesim yaşıma göre çok kalın bi çok forumda araştırdım bi türlü...
  5. Mikrofon alacağım lütfen yardım ....Mikrofon alacağım lütfen yardım ....

    Arkadaşlar daha öncede buna benzer bi konu açtım fakat istediğim cevabı alamadım.. Benm Creative x-fi surround 5.1 ses kartım var buna uygun olarak 60-100 tl arası en uygun mikrofon hangisi olur?
Konu Puanlaması 5 üzerinden 5,00 | Toplam : 1 kişi